Tasnádit hat évre ítélték elsőfokon

2012. március 09. 09:54

Hat év három hónap fegyházra ítélte Tasnádi Pétert első fokon rablás, önbíráskodás kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

2012. március 09. 09:54

Tasnádi Pétert első fokon hat év három hónap fegyházra ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság rablás, önbíráskodás kísérlete és személyi szabadság megsértése miatt pénteken.

Az eljárás során Tasnádi tagadta bűnösségét, a védelem felmentést kért, mondván, hogy ügyfele sokkal inkább tekinthető a vádbeli cselekmények sértettjének, mint elkövetőjének. A 62 éves vállalkozó jelenleg más ügyben kiszabott jogerős fegyházbüntetését tölti. Az elmúlt időszakban különböző ügyek miatt mintegy tíz évet ült börtönben.

Az ítélethirdetés az előzetesen meghirdetetthez képest félórás késéssel kezdődött, a bíró tájékoztatása szerint azért, mert „gondok adódtak” Tasnádi előállításánál a büntetés-végrehajtási intézetben.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2012. március 09. 14:39
Már egy milliószor megtették, elítélték és mégis a kastélyában készültek vele az interjúk. Apropó a kastélyt a börtönkeresetéből tartja fenn?
Claypool
2012. március 09. 14:37
Itt nem működik a három csapás törvénye? Vagy Isráel közben járt ezért az igaz emberért??
nyugalmazott tanár
2012. március 09. 13:33
Osztán kóser legyen az a kaja a kóterban, mert nagyon rossz néven veszi, ha nem! Mint annak idején is. No azér...
Gombóc XVI. Artúr
2012. március 09. 12:32
Hát azt már Karinthy is megmondta, hogy "aki disznók közé keveredik, az megeszik a korpákok..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!