Visszavonul Oprah Winfrey

2011. május 27. 11:47

Oprah Winfrey abbahagyta a The Oprah Winfrey Show-t, mivel ezentúl saját tévécsatornájára szeretne koncentrálni. Az 1986 óta működő talkshow 25 évadot és 4561 epizódot élt meg.

2011. május 27. 11:47

Huszonöt éved után elbúcsúzott talkshow-jától Oprah Winfrey, a világ televíziózásának egyik meghatározó alakja. Oprah - aki a Forbes szerint az egyetlen afro-amerikai dollármilliárdos - saját döntésből váltott: a jövőben az Oprah Winfrey Network nevű TV-csatornája körül fog tevékenykedni.

A The Oprah Winfrey Show-t 1986-ban kezdték el sugározni az ABC, majd a CBS műsorán. A 25 évad összesen 4561 epizódot jelent, melyek során kb. 500 autót osztott szét a műsorvezető. Oprah búcsúműsorát a Chicago Bulls arénájában rendezték meg olyan hírességek részvételével, mint Madonna, Tom Cruise, Katie Holmes, Maria Shriver, Gayle King, Rascal Flatts, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Tom Hanks, Halle Berry.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!