Elindult Oprah tévécsatornája

2011. január 03. 10:28

Hosszú előkészületek után megkezdte a sugárzást Oprah Winfrey televíziós mogul saját csatornája. Az OWN máris 80 millió háztartásban érhető el Amerikában.

2011. január 03. 10:28

Elindult Oprah Winfrey saját tévécsatornája. A világ egyik legbefolyásosabb nője elmondta: „Igen, végre tényleg adásban vagyunk. Különleges nap ez az életemben, veletek együtt új fejezetet nyitni.”

Az Oprah Winfrey Network a nap 24 órájában sugároz műsorokat. Winfrey inspirálná és reményt adna a nézőinek, ezt pedig elsősorban egészségügyi-, pszichológiai-, pénzügyi- és főzőműsorokkal szeretné megvalósítani.

A szakemberek egyenlőre nincsenek meggyőződve arról, hogy az OWN ugyanolyan sikeres lesz, mint Oprah Winfrey legendás beszélgetős műsora az ABC-n - mindenesetre Oprah már megnyerte II. Erzsébet brit királynő ex-menyét, Sarah Fergusont, valamint Shania Twain Grammy-díjas énekesnőt is, hogy együtt növeljék a nézettséget.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!