Bush Oprah-nál tér vissza

2010. november 08. 10:39

Az Egyesült Államok előző elnöke újonnan megjelenő könyvét fogja reklámozni Oprah Winfrey műsorában. George W. Bush könyve, a Decision Points (Válaszutak) kedden jelenik meg.

2010. november 08. 10:39

George W. Bush az amerikai közvélemény lerohanására készül: Oprah Winfrey beszélgetős műsora mellett Jay Lenónál, valamint a CNN és a FOX hírcsatornákon is vendégeskedik a napokban. A volt republikánus elnök Decision Points (Válaszutak) című önéletrajzi könyve kedden jelenik meg

A könyvet a politikus családja is reklámozza: apja, George Bush korábbi elnök és anyja, Barbara a Winfrey show-ba, neje, Laura Bush pedig a CBS reggeli műsorába kíséri el a volt elnököt. Fivére, Jeb Bush - Florida állam korábbi kormányzója - a CNN adásában tart együtt testvérével.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!