Adjon nevet Budapest biciklijeinek

2010. augusztus 06. 12:05

Az internetet is igénybe veszik a budapesti biciklihálózat készítői: a közösségi alkotás erejével próbálnak frappáns és népszerű nevet keresni terméküknek.

2010. augusztus 06. 12:05

A Parking Kft. nevet keres a hamarosan megvalósításra kerülő, 74 helyszínen 1000 biciklivel felszerelt budapesti bringarendszerének. A kreatív névkeresésbe a leendő fogyasztókat is szeretnék bevonni, ezért szeptember 15-ig bárki elküldheti a neki tetsző kifejezést a vállalatnak. A legjobbakra ezt követően a nagyközönség szavazhat.

Gyarmati Zoltán, a főváros új közösségi kerékékpáros közlekedési rendszerét üzemeltető cég igazgatója elmondta: maximum négy szótagú szavakat várnak, melyek utalnak a kerékpározásra, a fővárosra, illetve a dinamizmusra is. A zsűriben kerékpáros szervezetek vezetőin kívül Till Attila műsorvezető is megtalálható.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2010. augusztus 06. 12:50
Ne-lopj-el. Három szótag, belefér, utal a fővárosi kerékpározásra is... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!