Szanyi kapitány első tisztje

2010. július 26. 10:04

A Népszabadság információja szerint lázadás tört ki a fedélzeten: Galba-Deák Ádám, a régi harcostárs Szanyi kapitány ellen fordult. A hírek arról szólnak, hogy a mai napon hivatalosan is főpolgármester-jelöltté üti őt a Zöld Baloldal.

2010. július 26. 10:04
Ambrus Balázs

Azt ugyan nem tudjuk, hogy a formáció mitől zöld, meg azt sem, hogy mennyi szavazatot hoz el majd az ügyszeretet a baloldalról, azt azonban a zsinagóga előtt épp egy éve felfakadó tiszta forrásból igen, hogy „a politikai elit nagyobbik része nem vállalja fel az antifasiszta múltunk dicső történéseit”, meg azt is, hogy Galba-Deák miféle trendi sapkában alapozta meg az új Budapest politikát. Egy jó fazonú fejfedő ugyanis szerintünk ér annyit, mint egy remekbe szabott Szanyi-cikk a Népszavában, amiből kiderül, hogy Tarlós nem tarolhat, mert rossz az euró/forint árfolyam. Szóval, mától új nevet kell memorizálniuk a politikafüggőknek Retkes Attila és Makay Zsolt után. Csillag születik.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. július 26. 11:32
újabb nagy dobás a baloldalon, csak így tovább mi meg igyunk egy teát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!