Botrányos képek a beheroinozott Angelina Jolie-ról

2010. július 30. 15:57

Meghökkentően vad képek kerültek elő Angelina Jolie-ról. Ezeken a sztár kábítószerhasználat után látható, teljesen kiütött állapotban. A fotók egy botránykönyv megjelenése előtti kampányban jelentek meg a Star magazinban.

2010. július 30. 15:57

Botrányos fotók jelentek meg a Angelina Jolie-ról egy lapban: a sztár egy 14 órás buli után látható, heroinos állapotban. Andrew Morton brit botránykönyvíró elmondása szerint a fényképek még 1999-ben készültek, amikor a színésznőnek nem voltak gyerekei. A szerző könyve, amiben még ennél is meglepőbb dolgok is napvilágra kerülnek Jolie-ról, a jövő hónapban kerül a könyvesboltok polcaira.

„A fotók emlékek a múltjából, amelyekről Angelina szívesen elfeledkezne. Sötét része az életének ez az időszak, s ettől meg szeretné óvni a férjét, Brad Pittet” - mondta el Morton.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2010. július 31. 11:27
Azért mindenen nem tudok meglepődni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!