Egy marék mogyoró

2019. december 19. 23:07

Harangozó Teritől Martin Luther Kingig mindenkinek van egy álma. Kortárs vízióink keretrendszerében pedig a karácsony – az ideális esküvő mellett – az álmok koronaékszere.

2019. december 19. 23:07
null
Ambrus Balázs

Kezdődik. Kétségtelenül kemény, embert próbáló napokat élünk így karácsony előtt. Minimum három kontinensen több százmillió ember (plusz még ki tudja, mennyi érdekelt vállalkozás) fújja teli tüdőből a tökéletes karácsony lufit. Ami bennünket illet, nálunk is a fél ország nyomja üzembiztosan, Malacka ünnepi igyekezetével a tökéletes karácsony projektet a hivatkozott Milnemű szavaival: „Azt a nagy buborékot gondolod, ami olyan színes, és fel szokták fújni?!… Mulatság és öröm és vidulás… és ének és tánc, hipp-hopp, hejehuja…” Igen, azt. Nyomában aztán ott az ámulat, amikor az érzelmi és fizikai szétesés, avagy a csalódások nyomán nedves rongydarabbá zsugorodik az egész ünnepköri lufi, amit ajándékba szántak, kinek is…? Hát mindenkinek, aki ismeri és szereti.

Harangozó Teritől Martin Luther Kingig mindenkinek van egy álma. Motivációs tréningeken formált, Facebook-ismerősök élményeiből épített, okosnak tűnő tanácsadók tippjein alapuló vízió. A karácsony ebben a keretrendszerben – az ideális esküvő mellett – az álmok koronaékszere.

A karácsony rendre a szeretet–boldogság tengelyen kap helyet olyan erős versenytársakkal, mint a wellnesshétvége
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!