Most kell lépnie az európai elitnek, különben veszélybe kerül az EU jövője

2019. szeptember 22. 23:33

Bizonyos erők sikeresek voltak Magyarországon, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, és kis mértékben még Franciaországban is, de nem szorítottak sarokba minket.

2019. szeptember 22. 23:33
Luca Jahier

„A közelmúltbeli európai választásokon a civil társadalom példátlan méretű mobilizációja, illetve a választási részvételi arány lenyűgöző növekedése egyértelműen megerősítette azt, hogy az emberek igenis kapcsolódnak az európai projekthez. A sokak által rettegett populista áttörés nem valósult meg.

Bizonyos erők sikeresek voltak Magyarországon,

az Egyesült Királyságban, Olaszországban, és kis mértékben még Franciaországban is, de nem szorítottak sarokba minket.

Minden eddiginél aktuálisabb tehát az, hogy az európai vezetők világos üzenetet küldjenek és helyreállítsák az emberek bizalmát. Minden európai szereplőnek kötelessége demonstrálni elkötelezettségét az egység, a gazdagság, a jólét mindenki számára biztosítása felé azáltal, hogy megvédi a demokráciát, az emberi jogokat, a hatalmi ágak szétválasztásának elvét, a jogállamiságot és az európai szociális modellt.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2019. október 18. 12:19
Móka Miki szegénykém te egyszerűbb dolgokat sem értesz az életből, nem hogy a politikát!!!!! Pártállam a Kurcsányod alatt volt 2010-ig, tudod amikor a tűntetőket a kurcsányista rendőrség lövette és kardlapozta, a jobbikosokat pedig többször vegzálták, megverték!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BőröndÖdön
2019. október 18. 12:17
Luca nem érti a magyar pártállamot Európa közepén.Én sem.
neven
2019. október 18. 12:17
Bizonyos erők magyarországon?? ... név szerint a hazaáruló, migránssimogató, Brüsszel seggggnyaló moslék-koalició: maszop+kurcsányista déká+rosszbik+fegyőr momentuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akitlosz
2019. október 18. 12:15
Na egy újabb őrült kommunista. És ilyenek vannak magas pozícióban. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik