Még ezer tesztelőt vár a MOL Bubi

2014. augusztus 2. 10:15
Ismét lehet tesztelőnek jelentkezni Budapesten. Aki szerződik, tízszer tíz percet teker, és válaszol a BKK kérdéseire, az féléves bérletet kap.

Újabb 1000 tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét a BKK, mivel szeretnék az eddiginél nagyobb terhelés alatt is szeretnék kipróbálni a rendszert az éles üzem beindítása előtt. Regisztrálni augusztus 2-án, szombat délelőtt 10 órától lehet a molbubi.bkk.hu honlapon. A rendszer önkéntes kipróbálói féléves MOL Bubi bérletet kaphatnak ajándékba, amelynek költségeit a T-Systems állja.

A jelentkezőknek a molbubi.bkk.hu honlapon történő regisztrációt és időpontfoglalást követően augusztus 4-én, hétfőtől személyesen kell szerződést kötniük a BKK előre kiválasztott ügyfélközpontjában. Az újabb ezer jelentkező is féléves MOL Bubi bérletet kap, amennyiben a kéthetes nyílt próbaüzem ideje alatt legalább 10 alkalommal minimum 10 percet biciklizik, majd kitölti az elégedettségi kérdőívet. 

A MOL Bubi teljes egészében része lesz Budapest hagyományos közösségi közlekedési rendszerének az éles üzem elindulását követően, amelyet a rendszeres éves vagy féléves bérlettel, alkalomszerűen pedig 24 órás, 72 órás vagy hetijeggyel használhatnak majd. Jelentős indulási kedvezményekkel is készül a BKK: 10 napig ingyen adják majd a MOL Bubi napi- és hetijegyeket (a megfelelő bankkártyás biztosíték megléte esetén) azért, hogy minél többen kipróbálhassák a zöld kerékpárokat. Az első ezer magánszemély, aki az éles üzem indulásakor MOL Bubi bérletet vásárol, az éves bérlethez 18.900 Ft helyett 12.000 Ft-ért (5.000 Ft felhasználható kerettel), a féléves bérlethez 12.500 Ft helyett 8.000 Ft-ért (3.000 Ft felhasználható kerettel) juthat majd hozzá.

A közbringarendszert MOL Bubi bérlettel vagy alkalmi felhasználóként is maximum 30 perces időtartamban bármikor díjmentesen lehet majd használni. A termináloknál, a rendszer honlapján és okostelefonnal is lehetőség lesz a bankkártyás díjfizetésre.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, igen. Ezt a műkedvelő, hobbista társaságot, a BKK-t, mint Fidesz kormányzás egyik vitathatatlan negatívumát, valóban el kéne tüntetni. Nem ezzel kéne honorálni Vitézynek, hogy a Demszky érában ő volt a BKV felügyelőbizottságának egyetlen ellenzéki tagja.

Meg más egyebet, ami már nem az ő érdeme.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés