Bringások a Budapest Pride-on

2013. július 8. 13:56

Halász Áron
Hungarian Cycle Chic
Ahogy az idei felvonulás a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb és jobb hangulatú városi fesztivállá nőtte ki magát, a bringás fejlődés is nyomon követhető a rendezvényen.

„A bringázás nemre, korra, vallásra, nemzetiségre, politikai beállítottságra, szem és hajszínre, művészeti ízlésre, szexuális preferenciákra, étkezési szokásokra, satöbbire és a satöbbire való tekintet nélkül mindenkié. Legyen gyorsan vagy lassan tekerő, országútis, kempingbicajos, vintage bringás, kopott vagy csillogó fixis, triciklis és teherhordós, nálunk mindenkinek van helye a blogon.

Így aztán minden évben ott vagyunk és hozunk egy csomag fotót a Budapest Pride-ról, anélkül, hogy megkérdeznénk bárkitől kit és hogyan szeret. Mert ahogy írtuk, nem érdekel minket. Nem azt keressük, ami elválaszt, hanem ami összeköt. És a bringa ilyen dolog. Ezért csatlakoztunk a Nyitottak Vagyunk kezdeményezéshez is. Ahogy pedig az idei felvonulás a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb és jobb hangulatú városi fesztivállá nőtte ki magát, a bringás fejlődés is nyomon követhető a rendezvényen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés