Cserélje le kerékpárját kedvezményesen most!

2013. július 4. 14:15
Július 27-ig tart az országos bringacsere-program; az akcióval nem csak az új kerékpárra váltók járnak jól, de a Velencei-tó kornyéki óvodák is jól járnak: minden lecserélt 50. bicikli után ugyanis egy kétkerekűt kapnak ajándékba.

A PORT Bringacsereprogram a Velencei-tó melletti óvodák munkáját támogatja azzal, hogy minden lecserélt 50. bicikli után egy kétkerekűt ajándékoz az adott intézménybe járó gyerekek számára – közölték a szervezők az MTI-vel.

A július 27-ig, de legfeljebb a készlet erejéig tartó program keretében a régi, megunt bicikliket akár 20-60 százalékos kedvezménnyel egy új kerékpárra cserélhetik az érdeklődők a kijelölt kerékpárszaküzletekben. A kedvezményt nem a visszavitt bicikli állapota határozza meg, hanem a kiválasztott kerékpár típusa, amelynek mértékéről a szaküzletekben kaphat bővebb felvilágosítást a vásárló. Az üzletben leadott régi darab elszállítását és környezettudatos megsemmisítését a kerékpárszaküzletek vállalják. 

Az, hogy mennyi biciklit kapnak a Velencei-tó melletti óvodák, augusztus 4-én derül ki a Tour de Ring – Hétvége 2keréken elnevezésű rendezvényen a Hungaroringen.

További részletek: bringacsere.hu oldalon olvashatók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában