Kerékpáros köszönet

2013. április 17. 15:06
T. Attila
SióPort
Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik a Siófok és Kiliti közötti Sió-csatorna mentén futó kerékpárút Báthori fejedelem utca végén beomlott partszakasz felújítását kezdeményezték.

„Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik a Siófok és Kiliti közötti Sió-csatorna mentén futó kerékpárút Báthori fejedelem utca végén beomlott partszakasz felújítását kezdeményezték. Azért használok többes számot, mert nem egyedül használom ezt a forgalmas közlekedési helyet, hanem nagyon sokan, gondolom ők is örülnek, hogy végre megszűnik az a balesetveszélyes állapot. 

Rengetegen járnak kerékpárral dolgozni, iskolába, boltokba, ügyes-bajos ügyeket intézni, vagy csak egyszerűen szeretnek kerékpározni, és erre veszik az irányt hétközben vagy hétvégén. Jóval több ember használja ezt a kerékpárutat, mint azt bárki is gondolná. A nap bármely szakában lehet itt találkozni kerékpáros társakkal kora hajnaltól késő estig. Nagyon szükséges és fontos útvonal, és egyben jó lehetőség mindazoknak, akik a nagy forgalmat kikerülve és biztonságban szeretnék elérni úti céljukat. (...) 

A partszakasz helyreállítása után lehet aszfaltozni, korlát is lesz ismét, és enyhébb lesz a dombocska íve a felújítás helyén. Reméljük, hogy a jó idő is kedvez a kivitelezésen dolgozóknak, és akkor újra biztonságosan közlekedhetünk.

Azt is köszönjük, hogy valaki észrevette, és a szükséges intézkedésekről gondoskodott, hiszen nagyon balesetveszélyes volt a korlátokat kikerülni még annak is, aki rendszeresen használta.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában