Nem értem... már megint

2013. január 23. 15:24
korcs75
BringaBuzi
Budapesten az MK, az egész (országos) MK névében lép fel, a vidéket meg meghagyja a területi, helyi aktivástáknak, csoportoknak, hogy intézzék maguk, helyi „erőből”.

Ha egy országos szervezet egységként lép fel, akkor komolyan veszik, hiszen országosan tud szólni az emberekhez, nem mellékesen az országos médiák is szóba állnak vele. A hóeltakarítás a kerékpárutakról nem csak Budapesten probléma, hanem vidéken is, vagyis országos! 

A kedvencem az a hozzászólás facsén, amit az egyik MK elnökségi tag (Kürti Gábor) tett, amikor szóvá tettem, hogy a Budapest mögé beállítják az egész MK-t, viszont vidéken rendezze magának mindenki helyileg:

»En nem ertem mi a baj azzal, ha a budapestiek nekimennek az igy is nagy falatnak latszo ugynek. Menjen neki mindenki helyben. Kerjen hozza fejleces levelpapirt. A helyi ugyeket helyi kerekparosklubbosoknak kell tolni, mert helyi onkoris cegekkel kell utkozniuk.Mi itt Budapesten ugyanolyan hus-ver emberek vagyunk, nekunk is mi intezzuk el.«

Nem, kedves Gábor, ha egy országos szervezet elnökségi tagja vagy és úgy is lépsz fel, akkor az egész országos MK-t képviseled és érte ügyködsz, nem csak Budapestért, és ha a »helyi ugyeket helyi kerekparosklubbosoknak kell tolni«, akkor a (Bp.) kerületi szervezetkenek kellett volna fellépniük, »fejléces papírt kérniük«, nem pedig az országos MK-nak, egész Budapest viszonylatában.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés