Megnyílt a ZP...

2012. június 2. 15:54
norbijúzer
Keróútinform
A fiatalok eszetlenül rohangálnak a bringaúton, átmásznak a kordonon alatt és azzal szórakoznak, hogy a betoncsík két széle között ugrálnak összevissza.

1. észrevétel: vannak kukásmellényes biztonsági őrök, akik igyekeznek terelgetni a fiatalokat, hogy ne eszetlenül rohangáljanak a bringaúton.

2. észrevétel: a fiatalok ennek ellenére eszetlenül rohangálnak a bringaúton, átmásznak a kordonon alatt és azzal szórakoznak, hogy a betoncsík két széle között ugrálnak összevissza. LEMMINGS??? (a biztiőrök próbálják őket terelgetni, de minden hülyegyereket nem lehet kézenfogva vezetni, mint a 3 évest, hogy »pistike ne fuss ki az autók közé!«...)

3. észrevétel: és ha beszólok nekik (mármint a lemmingeknek), hogy »ugrálj elém, persze!!!« – és semmi durvaságot nem mondtam (hangosan) :) , akkor meg rám van szólva, hogy miért nem lassítok. (hússzal mentem, hova lassítsak már...)

4. észrevétel: üvegszilánktenger még nem nagyon volt. bár hétvégén a a dunaparti oldalon azért akadt! (oda szerintem már nem járnak át a zp takarítói, pedig nem ártana)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ezért kell fasizmus, ott nincs ugrálás meg üvegtörés"

Dehogy nincs! Csak "Kristallnacht"-nak hívják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában