Szerdán indul a „Bringázz a munkába!” kampánya

2012. április 10. 17:38
Április 11-én reggel hivatalosan is kezdetét veszi a tavaszi „Bringázz a munkába!” kampány. A mintegy száz, Bam! pólóba öltözött kerékpárost Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár indítja majd pisztolylövésével munkába a Kossuth téren.

Április 11-én, szerdán reggel hivatalosan is kezdetét veszi a tavaszi „Bringázz a munkába!” (Bam!) kampánya. A hét óra után nem sokkal kezdődő, Parlament előtti eseményen először Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár beszél a Bam!-ról, majd jelképesen pisztolylövéssel indítja munkába a mintegy száz, Bam! pólóba öltözött kerékpárost. 

A kampánnyal idén nem csak a dolgozókat akarják megszólítani, hanem a vállalatokat, munkáltatókat is igyekeznek meggyőzni arról, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy egyre többen járjanak kerékpárral munkába. A benevező vállalatok külön versenyt vívnak: azok nyerhetnek a versenyben, amelyek például kerékpáros közösségi eseményeket szerveznek, tárolókat, zuhanyzókat építenek, a vezetőik példát mutatva maguk is kerékpárral járnak munkába.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés