Szegeden 1000 forint lenne a bringajegy

2012. március 16. 10:39
Bringajegy 1.000,- Ft-ért, és uniós ácsok pergolás pihenő fedőnév alatt stációt építenek a Kálváriára. Vihetjük a saját keresztünket.

Nyilván ez kell a városnak. Mert a biciklisek árnyas pihenőben akarják kiheverni a szegény gyalogosok, oszlopok, eléjük vágódó autóajtók közötti szlalom okoztafáradalmakat, a vadiúj bicikliúton lévő kráterek és szegélyek okozta fájdalmakat. Ha át akarnak jutni valamelyik merőleges utcára, akkor itt gyűjthetnek erőt a 20 méteres repüléshez, merthogy át nem lehet menni biciklivel a villamossínek miatt. (Nem gondoltak rá tervezéskor, hát ez így alakult, nah…)

Nem elég, hogy a Kálvária sugárútra a mi pénzünkből , a biciklis szervezet tiltakozása ellenére építették azt a minősíthetetlen és a műszaki szabályoknak meg nem felelő gyalázatot, amit uniós gyalog- és kerékpárútnak csúfolnak. A korábban jól biciklizhető Kálvária sugárúton ettől kínszenvedés lett a tekerés, és még mi adjunk önként pénzt arra, hogy a különböző színekben pompázó politikus-maffia tudjon mivel villogni a választóknak? Tudniillik 500,- és 1.000,- Ft-ért vehet bringajegyet az a kerékpáros, aki tengernyi pénzét esetleg pont egy ilyen propagandaberuházásra szeretné költeni.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában