Bringázom a munkába 3. rész

2012. február 24. 9:11

Sajátzsíron
Saját zsíron
Hazafelémenet, minden egyes nap van egy őrült, aki kicsit túlzásbaviszi a tulokságot. A konklúzió nem meglepő, egy munkanap után az emberek teljesen megőrülnek.

Ez lesz a harmadik specifikusan dokumentált hetem és kezd kialakulni egy jól észrevehető tendencia. Reggelente találkozom pár siető emberkével, de csak nagyon ritkán. Ugyanakkor délutánonként, hazafelémenet, minden egyes nap van egy őrült, aki kicsit túlzásbaviszi a tulokságot. A konklúzió nem meglepő, egy munkanap után az emberek teljesen megőrülnek.

Nézzük múlthéten, amikor jegesek voltak az utak és a hó is esegetett ki hogyan tudott viselkedni: Taxisékkal kezdünk, akik a buszsávok után most a kerékpársávokra nyújtottak be igényt. (...)

Értem én, hogy kevés holtkóros bringás van, aki ilyenkoris teker, de azért a Belvárosban így is vagyunk elegen ahhoz, hogy legalább gyorsban lenyalják a bringasávot és ne 2-3 centi latyakban kelljen vizibicikliset játszani.

Az meg külön öröm, hogy a ház/üzlettulajok hótározónak használják a sávot. Innen csókoltatom azt az ökröt, aki jó ötletnek látta a bringasávra lapátolni a havat onnan, ahol egyébként se lehetne semmilyen gyalogos forgalom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem bringázom a munkába, hanem bringázok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés