A fideszes felháborodik, ha leszélsőjobboldalizzák

2024. május 21. 19:07

Pedig ő saját magát szélsőjobboldalizza, hiszen mindenkire azt mondja, hogy baloldali, függetlenül az adott párt vagy illető nézeteitől.

2024. május 21. 19:07
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„A fideszes felháborodik, ha leszélsőjobboldalizzák. Pedig ő saját magát szélsőjobboldalizza, hiszen mindenkire azt mondja, hogy baloldali, függetlenül az adott párt vagy illető nézeteitől. 

Ha ugyanis minden baloldali, ami nem a fidesz, az azt jelenti, hogy a fidesztől minden balra áll. Márpedig a jobbszél az, amitől minden balra áll.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. május 23. 08:54
"Márpedig a jobbszél az, amitől minden balra áll." A jobbközéptől is.
gilou-au-clavier
2024. május 22. 22:22
A gumigerincű nermagyarok még nácinak is korrupt, balkáni retekszarok. Ők annyira nácik, hogy nem zavarja őket a vörös csillag a Kreml tetején, Uljanovszk meg a Sztálin-szobor a dicső Orkisztániában. Undorító bőgicsélő magyarmoslék. Oda kerülnek hosszú távon, ahová valók.
Chardonnay99
2024. május 22. 20:04
Tipikus bolsevik érvelés, minden jobboldali automatikusan szélsőséges. Pedig ez inkább a mai baloldalra jellemző, ott nem lehet éles határvonalat húzni a szélsőség és mérsékelt baloldal között.
masikhozzaszolo
2024. május 22. 16:42
Megy itt a hiszti, hogy lebaloldalizás. Ez olyan már hogy nincsen rá szó, olyan irányzatok, izmusok vannak, hogy már régen lelógnak annak a szótányérnak a széléről, amit régen egy francia parlament ülésrendjéből eredeztettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!