Amerikában betiltották a TikTok-ot, Magyar odairányítja a híveit

2024. április 23. 21:30

A TikTok a személyes jogok mellett nemzetbiztonsági érdeket sért.

2024. április 23. 21:30
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Az amerikai Képviselőház most döntött, hogy Amerikában betiltják a TikTok-ot, ha nem válik meg a kínai tulajdonos tőle, és ezzel meg nem szakítja a kínai kommunista diktatúra kémtevékenységét és propagandáját az eszközön keresztül. Az Európai Unió a gyerekek mérgezésére használt TikTok Lite appot készül betiltani.

(...)A kínai befolyás eszközei a kínai gyárak, a kínai rendőrök és a TikTok, ezek felcserélhetők. Magyar Péter a kínai rendőrjárőrökkel is együttműködést köthet, átadhatja nekik a követői adatait közvetlenül is, nem muszáj ehhez a TikTokot használni. A TikTok a személyes jogok mellett nemzetbiztonsági érdeket sért. Milyen ellenzéki politikus az, aki ezt nem tudja?”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Bádog

Idézőjel

Ha valaki szembesít az aljas, becstelen hazugságaiddal, az miért propaganda, te nyomorult kis fasz?

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. április 24. 18:04
Te, Bartus, foglalkozz azzal a nemzettel, amit a hazádnak tartasz! Magyarországhoz semmi közöd! Te, rohadt, komcsi szarevő!
KBA98
2024. április 24. 17:22
El kell takarítani ezt a szemetet!
konyvtaros-0
2024. április 24. 14:36
Laszlo,laszlo..mar megint ferdited a valosagot.dehogy tiltottak csak az usa einstandolja ezt a hatalmas uzletet es megakadalyozza,hogy az amerikaik ne iranyitott informaciot kapjanak kinarol,ukrajnarol a vilagrol..ezert 9 honapon belul a singapori tulajdonosnak el kell adnia a amerikaban mukodo tiktokot 1 amerikai cegnek..csak ugy szabadversenyessen,demokratkusan biden modra..
coyote-0
2024. április 24. 13:49
Itt is be kellen tiltani. Fertő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!