Völner Pál ügyvédje szerint teljesen abszurdak Magyar Péter állításai

2024. március 28. 21:00

Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt – fogalmazott a védő.

2024. március 28. 21:00

Nyitókép: Képernyőfotó

Papp Gábor, Völner Pál ügyvédje volt Velkovics Vilmos vendége a HírTV Napi Aktuális c. műsorban, ahol többek közt arról is beszélt, hogy a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel azon tartalma, miszerint figyelmeztették Völner Pált, hogy hagyja abba, de ő nem tette, marhaság. Az pedig hogy úgy befolyásolták a nyomozást, ahogy Magyar Péter állítja, teljes képtelenség a védő szerint. Papp Gábor biztos abban, hogy be tudják bizonyítani Völner Pál ártatlanságát.

Völner Pál közel két éve büntetőeljárás hatálya alatt áll, egy 5-10 éves szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény terheltje, a családja teljes vagyonát zár alá vették (...) meg fogjuk védeni magunkat”

– mondta el Papp Gábor. A védő szerint Völner „soha életében nem kapott és nem is kért támogatást, senki soha, semmilyen segítséget nem nyújtott neki, nem voltak hátsó pult alatti információk, amivel ő bármilyen előnyre szert tett volna”, kizárólag saját magára, rá és a védőtársára számíthatott ebben a büntetőeljárásban.

Varga Judit tanúkihallgatásával kapcsolatban Papp Gábor elmondta, „nem ő a legfontosabb szereplője az ügynek és nem ő a legfontosabb tanú”. „Varga Judit sokadik szereplője ennek az ügynek, nem az ő vallomásától kell várni az ügy megoldását” – tette hozzá.

Az ügyvéd teljes képtelenségnek nevezte azt, ahogy Magyar Péter szerint az ügyet bárki befolyásolta volna.

Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt

– fogalmazott a védő és teljes abszurditásnak nevezte azt, ahogy Magyar Péter felvázolta a történetet. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­y­­­o­­k­­­ ­­v­­á­­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
you-brought-2-too-many
2024. március 29. 08:24
Bitrex® 2024. március 28. 21:29 Szorul a hurok Diktafon Peti körül. Keserű lesz az utolsó vacsora. Jó ez az exférjre bigyesztett jelző: diktafon Péter. Én viszont engedelmeddel dicktafon Péterre módosítanám, mert így még találóbb.
Lajoss
2024. március 29. 07:36
Mit is mondana mást ez a nyomorult…
2024. március 29. 06:33 Szerkesztve
Mondja ezt az az ügyvéd, aki Völner Pál ártatlanságát akarja bebizonyítani. Mondja ezt Varga Judit saját hangján elhangzott állításairól, hogy azt Magyar Péter állítja. Hitelesnek tűnik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!