Itt vannak a Korányiékat leleplező dokumentumok (VIDEÓ)

2024. március 14. 17:28

A Szuverenitásvédelmi Hivatal is vizsgálódik a Mandiner birtokába került pénzügyi beszámoló miatt. Kiderült, hogy az Action For Democracy támogatásainak 90 százaléka 2022-ig egy donortól származott.

2024. március 14. 17:28
Korányi Dávid, Karácsony Gergely

Nyitókép forrása: Facebook

***

„A dokumentumok és felvételek kapcsán is az információk beszerzése zajlik, amint biztonsággal lehet mondani valamit, akkor ezzel nyilvánosság elé fogunk állni” – mondta a Mandinernek Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője.

Mint emlékezetes a Magababe nevű X oldalon több olyan videó is megjelent az elmúlt hetekben, amiken az Action For Democracy holdudvarába tartozó emberek vallanak a szervezet tevékenységéről. Ezeken a kiszivárgott videókon is többször előkerül Soros György neve. Láncziék ezt az anyagot is vizsgálják.

A most nyilvánosságra került dokumentumból pedig az derül ki, hogy az adományok ugyan kizárólag magyar állampolgárságú természetes személyektől érkeztek az Action For Democracyhoz, de egy oldallal később pedig már az olvasható, hogy a támogatás megközelítőleg 90 százaléka a 2022. december 31-ig terjedő időszakban csupán egyetlen egy donortól származik.

Ebből pedig nagyon úgy tűnik, hogy Soros György pénzéből finanszírozták a baloldali ellenzék 2022-es választási kampányát.

Ezt is ajánljuk a témában

A rendelkezésre álló információk Lánczi Tamás szerint is megerősítik azt a gyanút, hogy Soros Györgytől érkeztek a források. Mint mondta, a Szuverenitásvédelmi Hivatal azon dolgozik, hogy ennek a nagy mozaiknak a hiányzó részeit is megtalálják és teljes legyen a kép.

Karácsony Gergely főpolgármester egyébként még korábban elismerte Heiter Dávid riporternek, hogy tudott az Action For Democracy létrehozásáról, illetve arról is, hogy pénzt gyűjtött a választások ideje alatt.

A Korányiékat leleplező dokumentumokat alábbi videónkban tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­k­­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 21. 07:02
Tomi,hiába erőlködtök,a Magyar Péter,K. Endre bá ,a Sulyok apuka mindent visz….😂😂😂
FeketeFehér
2024. március 14. 21:20
"Itt vannak a Korányiékat leleplező dokumentumok" Hol??? :))))))))
pipa89
2024. március 14. 20:59
Ki kell takarítani ezeket az országból!!!! Ez itt nem Ukrajna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!