„Azt hittem, meghaltam” – Szász Júlia elárulta, mit élt át a balesetét követően

2024. március 22. 09:41

„Azt gondoltam közben, hogy milyen jó filmet lehetne csinálni ebből a nézőpontból, ahogy mennek a neonok a mentőkocsi ablakában, meg azok a hangok” – mondta a színésznő.

2024. március 22. 09:41
Szász Júlia

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Mint ismert, Szász Júlia, a Nemzeti Színház művésze tavaly november 10-én, a Rómeó és Júlia című előadás közben, a takarásban zuhant le a kollégája, Horváth Lajos Ottó karjaiban közel három méter magasról.

Olyan súlyos sérüléseket szenvedtek mindketten, hogy azonnal kórházba szállították és megoperálták őket.

Szász Júlia csütörtökön interjút adott a HVG-nek, a színésznő élete a balesete óta több szempontból is teljesen megváltozott: a rehabilitáció mellett pszichológushoz is jár, a mozgása korlátozott lett, sőt, a színészi pályában sem biztos már.

A balesete utáni időszakról is elárult néhány részletet. „Aztán azt hittem, hogy meghaltam, de az csak a dupla adag ketamin volt, amit belém nyomtak. Nagyon durva hallucinációim voltak.

Azt gondoltam közben, hogy milyen jó filmet lehetne csinálni ebből a nézőpontból, ahogy mennek a neonok a mentőkocsi ablakában, meg azok a hangok.

Amikor kezdtem kitisztulni, akkor beugrott, hogy ú, basszus, ez a kórház, akkor valami nagy baj van”

– mondta.

Szász Júlia elárulta, hogy már a balesete előtt is „kiégési tüneteket produkált”. „Sokszor nehéz volt színpadra állnom. Az egész szakma helyzetéből adódóan is meginogtam, hogy ennek így van-e értelme. Azt éreztem, hogy csak egyre rosszabb lesz, fullasztó volt. Cserhalmi mondta, hogy amióta a pályán van, nem volt még ilyen nehéz színésznek lenni” – árulta el a Nemzeti Színház művésze.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­­g­ö­­s­ ­­l­­­á­­­n­­­y­o­k­­ ­­­v­­á­­r­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Welszibard
2024. március 27. 20:03
A teljes interjút elolvasva: Sikerült ebben a túlzsúfolt színészi pályában teljesen gyökértelenné válnia a kis hölgynek. Mintha nem is ezen a valóságtalajon, hanem valami virtuális világban élne. Rokonszenves viszont, hogy családot, gyermeket szeretne. Ehhez kívánok neki sok sikert.
kuzmics
2024. március 22. 19:10
Színésznő!
KBA98
2024. március 22. 16:58
Nekem autó balesetem volt (igaz régen) de nem tettem közkinccsé! Amúgy meg javulás kívánok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!