Az Action for Democracy nemzetbiztonsági kockázat

2024. március 15. 17:49

Itt már nem elég a publicisztika szintjén helytállni, sürgősen alkalmazni kell a törvényeket.

2024. március 15. 17:49
Deme Dániel
Deme Dániel
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Beliczay László

***

„Hazánk ellen hibrid hadviselés folyik. Az utolsó hónapok leleplezései, amelyek feltárták, hogy egy bérmagyarokból és radikális baloldali amerikai érdekcsoportokból álló szervezet a legnagyobb nemzetközi sajtótermékek segítségével a parlamenti választásaink befolyására irányuló kísérleteket tett, tankönyvi példája ennek. Újabb és újabb videófelvételek látnak napvilágot, ahol amerikai katonai személyiségek, akadémikusok és magyar származású »zöld emberkék« próbálják pénzzel, politikai nyomásgyakorlással és dezinformációs kampánnyal felülírni a magyar demokráciát.

Ahogy gyűlnek a bizonyítékok, úgy erősödik annak a szükségszerűsége, hogy már nemcsak médiabeli szócsatározással, parlamenti adok-kapokkal, hanem törvényes eszközökkel is érvényesítsük az alkotmányos demokráciához való jogunkat.

Ami történt a választásokkor, és ami a jelek szerint folytatódik, »az alkotmányos rend megdöntésére, felforgatására vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló cselekmény«, ahogy ezt az alaptörvényben olvashatjuk. Itt már nem elég a publicisztika szintjén helytállni, sürgősen alkalmazni kell a törvényeket.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­­n­­y­­o­k­­­ ­­v­­á­r­­­n­­­a­k­­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Galerida
2024. március 16. 10:01
Az USA lassan rohad lefelé, de még így is rajta tartja a kezét az országok nagy részén. Képesek voltak az Orbán kormánynak megtiltani, hogy Gyurcsány és bűntársai bíróság elé kerüljenek, nincs mit csodálkozni ezeknek a hazaárulóknak az önbizalmán sem...
Patika
2024. március 15. 23:51
sürgősen alkalmazni kell a törvényeket.--- ésa ha nincs rá nekünk tetsző akkor ripsz ropsz hozzunk rá egyet. (meg még sokat, hehogy alapőjaiban megroggyon a vályog állam)
Zokni
2024. március 15. 22:51
Ez mi? Miről beszél ez!? Mert amit ír, az uszítás. Valahogy így veszik rá az embereket erőszakra. Sztem a háborús hangulatkeltés mióta világ a világ, így történik. Mondja, MINDENT be lehet vetni? És lövetni is fognak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!