Az 1848-as forradalmon élcelődik NoÁr (videó)

2024. március 14. 21:56

Erőltetett poénokkal és nem is annyira bújtatott kormánykritikával igyekeztek viccet csinálni a baloldali színészek a Petőfi-filmből.

2024. március 14. 21:56

Nyitókép: képernyőfelvétel 

***

A Hírcsárda és „Magyarország kedvenc műsora” nevű youtube-csatorna elkészítette a Petőfi-film paródiáját – írta az rtl.hu. 

A kicsivel rövidebb mint 5 perces jelenetben a 12 pont megszületését „gondolták újra” a humoristák – „ahogy történt és ahogy történhetett volna”. 

A főszereplők Molnár Áron, aki a „meg nem értett művészt” Petőfit alakítja meglehetősen ripacskodó stílusban, valamint Lengyel Tamás, aki Irinyi Józsefet játssza. A két mellékszereplő Janklovics Péter, aki Landerer Jenőt alakítja, valamint Rainer-Micsinyei Nóra, aki egy erőltetett „kvótanő” szerepet kapott, mint a fiktív „marketinges”, aki igyekszik modernizálni a 12 pontot. 

A jelenet természetesen bővelkedik erőltetett kormányellenes „poénokban”. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. március 15. 16:02
Ez a színvonal jellemző a pedo dollár-baloldalra. Minden területen.
The Loner
2024. március 15. 11:24 Szerkesztve
Din olyckliga skitstövel recipbroki ! Brukar du läsa det du skriver innan du delar? Jag tycker att du ska lära dig en del om Ungerska först, sedan kritisera. Jag tror inte att du kan något överhuvudtaget om Ungern, det är så folk utan kunskap gör sig dumma. Din åsikt här är väldigt inskränkt. Jag har redan tipsat dig om vart du ska gå. Det första ordet börjar med K. den andra med A. Trevlig helg till dig också. Naturligtvis vet jag att idag inte är en helgdag för dig, utan ett tillfälle att hata. Hej då liten dollar " cseléd"
Daemon6666
2024. március 15. 09:47
Ez most vicces akart lenni? Mert ha igen, akkor kellene bele poén. Legalább egy. Gondoltam szólók, hogy a következőbe már tegyenek.
grreen
2024. március 15. 09:26
A Délvidék szégyene noár!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!