Túsztárgyalóval vonult ki a TEK az őrjöngő férfihoz, aki túszul ejtett egy nőt és lövöldözni kezdett (VIDEÓ)

2024. február 27. 12:28

Terrorcselekménnyel fenyegetett a férfi.

2024. február 27. 12:28
null

A BRFK nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki VII. kerületi lakásában kábítószer hatása alatt túszul ejtette nőismerősét. N. Csaba 2024. február 25-én 18 és 23 óra között erzsébetvárosi lakásában fogva tartotta egy látogatóba érkező ismerősét. A fiatal nőt pisztollyal fenyegette, a levegőbe lőtt, majd videótelefonon felhívta a nő édesanyját, akinek szintén azt mondta, hogy combon lövi a lányát. A férfi ezután a 112-t hívta, és azt követelte, hogy rendőrök keressék meg a hölgy egy férfi ismerősét, és vegyék rá arra, hogy felhívja őt, különben ismét meglövi a nőt.

A BRFK tájékoztatta az ilyen esetekben kizárólagossággal rendelkező Terrorelhárítási Központot. A helyszínre kiérkező egység tárgyalója azonnal megkezdte a munkát a nem együttműködő személlyel. A TEK helyszínen lévő erői felkészültek a túszhelyzet végleges felszámolására és az ingatlanba történő behatolásra, végül – közel másfél órás tárgyalás után – sikerült elérni, hogy a fegyveres férfi szabadon engedje a túszt. Kiderült, hogy a fogva tartott nőt nem érte lövés, nem sérült meg, de megfigyelésre kórházba vitték. A TEK műveleti egysége ekkor elfogta a férfit, és átadta a BRFK munkatársainak.

A fővárosi nyomozók a lakásban lefoglalták az elkövetéshez használt gáz- és riasztófegyvert. Mivel a helyszíni adatok alapján a férfi kábítószer hatása alatt állt, őt is kórházba vitték, ahol rendőrök őrizték. Február 26-ára tisztult ki annyira, hogy a BRFK nyomozói gyanúsítottként ki tudták hallgatni. N. Csaba beismerte, hogy 

kokaint fogyasztott, amire másfél liter vodkát (!) ivott meg, emiatt állítása szerint nem emlékezett a történtekre. 

Azt mondta, hogy nem is ismerte a férfit, akivel a fenyegetések eredményeként fel akarta magát hívatni. A gyanúsítottat a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztályán őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

(via Police.hu)

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­g­ö­s­ ­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­ ­v­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
ProletarFC
2024. február 27. 15:52
Csodálkozol a kokainistán s nem érted? Gondolkozzál az okain is tán - s megérted! /Kosztolányi Dezső/
ghelmddfd
2024. február 27. 14:51
azt követelte, hogy rendőrök keressék meg a hölgy egy férfi ismerősét, és vegyék rá ---------- 1. A követel egy bullshit hang, nyelvkakilási halandzsa. 2.Rendőrár? Nem, hanem libernyáksmasszer, dolga nem van az ar-ra-re stumával, a rendvel,a rációval. 3. Nem hölgy, nem férfi, nők már nem vannak. 4. És? És? Hát nem rakják ezek a libernyáksmasszerek?
ghelmddfd
2024. február 27. 14:46
TEK az őrjöngő férfihoz, aki túszul ejtett egy nőt és lövöldözni kezdett (VIDEÓ) Terrorcselekménnyel fenyegetett a férfi. ------------------ 1. Nem őrjöng, hanem örjöng, uer stumától, dicső hang. 2. Nem férfi, hanem baru, úra, dühor, de nők, ana partikelek nem vannak. 3. Nem hoz, ez nem Örményia, hanem nak-nek. 4.Nem kezd, hanem entered. 5. Nem fenyeget, hanem dúrvat. 6. Csele izé? Nem rakem a hangot, de a libernyák TEK már magaja a terror. A TEK illegitim, a butaká is; a magyar nyelv indogermán és germán nyelv.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!