Széket hajított a földszinten sétálók közé a budapesti plázában őrjöngő férfi

2024. február 05. 08:08

Sajtóinformációk szerint „hat embernek kellett megfékezni egy őrjöngő embert”.

2024. február 05. 08:08
Vásárlók az Allee bevásárlóközpontban 2020. május 18-án. Budapesten hatályát vesztette a kijárási korlátozás, de életben maradnak egyes védelmi óvintézkedések. Kötelező maszkkal, sállal vagy kendővel eltakarni az arcot az üzletekben is, a 65. életévüket betöltöttek továbbra is csak 9 és 12 óra között vásárolhatnak.
MTI/Mónus Márton

„Rendőrök érkeztek a XI. kerületben található Allee Bevásárlóközpontba szombaton, miután egy férfi agresszíven viselkedett” tudta meg az Index a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól (BRFK). Mint a lap tájékoztat:

A férfi az éttermi szinten kezdett el őrjöngeni, majd dühében egy széket is ledobott az emeletről.”

A lap információi szerint „hat embernek kellett megfékezni egy őrjöngő embert”.

A BRFK az alábbi tájékoztatást adta az ügyben

„A rendőrségre február 3-án 20 óra 10 perc körül érkezett bejelentés, miszerint egy XI. kerületi bevásárlóközpontban egy férfi agresszíven viselkedik. A kerületi kapitányság rendőrei a férfival szemben intézkedtek, akit állapota miatt a mentők kórházba vittek” – ismertette a BRFK az Index megkeresésére.

***

Nyitóképünk csupán illusztráció! A képen: Vásárlók az Allee bevásárlóközpontban 2020. május 18-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2024. február 05. 15:49
Megint kifogott a csávón valamelyik antik auctor, az volt a gond. Én is mindig dobálom ilyenkor a széket. Persze szigorúan otthon, a négy fal között. 🥸
masikhozzaszolo
2024. február 05. 14:31
Megfékezték. Akkor most ez a Plázastop? Az még érvényben van?
ToIeranciaterror
2024. február 05. 14:06
Nem bírta kivárni a dittatúra végét. :)
masikhozzaszolo
2024. február 05. 12:10
/hat embernek kellett megfékezni egy őrjöngő embert/ A siklón egy fékező is elég. De nyilván vasutasok voltak. Ott van fékező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!