Saját fia ölhette meg az anyját az este Zuglóban

2024. február 08. 08:23

Az 51 éves férfi feltehetően begyógyszerezte magát.

2024. február 08. 08:23
null

Megöltek egy nőt Zuglóban, a gyilkosságot a gyanú szerint az asszony fia követte el; a rendőrök elfogták, jelenleg kórházban őrzik – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a police.hu oldalon. Azt írták, egy nő jelentette be a rendőrségen szerdán 20 óra 30 perc körül, hogy 

nem tudta az édesanyját elérni, ezért felkereste XIV. kerületi lakásán, ahol holtan találta az asszonyt. 

A fővárosi rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, amelynek során megállapították, hogy a 69 éves nő halálát bántalmazás okozhatta. A BRFK az ügyben emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Az adatok alapján a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, az áldozat fiát, akit XIII. kerületi lakásán két és fél órán belül elfogtak. Az 51 éves férfi feltehetően begyógyszerezte magát, ezért a mentők kórházba vitték, ahol jelenleg is rendőrök őrzik – áll a közleményben.

A nyitókp illusztráció. Fotó: MTI/Lakatos Péter

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Interista
2024. február 08. 09:23
Gyógyszer hatása alatt ölte meg az édesanyját ? Vagy a gyilkosság után gyógyszerezte be magát , öngyilkosság szándékával .?
auditorium
2024. február 08. 09:02
Sok hasonló eset történik más országokban is, nemcsak Mo-n, h. fiú az anyját megöli vagy "leesik" magas balkonról, hidról, épületről. Ezek nem véletlenek. Olyan pszichotróp szerek vannak illegálisan is forgalomban, melytől elborul az illetőnek az agya és mindenre képes. Ilyen szereket adtak pl. az amerikai katonáknak a vietnami háborúban, mely 2O évig tartott (1955-75) és 5 millió áldozatot követelt. Ettől bátrabbak, elszántabbakká váltak és vakon öldököltek az ottani béke fenntartásáért. Olvasnivaló: Thomas E.BARDEN: Steinbeck in Vietnam
szintetikus
2024. február 08. 08:39
Ha az állampárti törvényeket nézzük 2 év múlva kint lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!