„Nem tudjuk megoldani az ország összes baját” – elárulta VV Zsolti, miért nem lesz politikus

2024. február 22. 10:54

„Ha azt hiszitek, a kormányt jöttem megdönteni, akkor csalódni fogtok” – közölte Osváth Zsolt.

2024. február 22. 10:54

„Annak van most itt az ideje, hogy józanul végiggondoljuk, mi az, amit vállalni tudunk a jövőben, hiszen mi nem politikusok vagyunk, hanem tartalomgyártók, ahhoz értünk, nem tudjuk megoldani az ország összes baját” – árulta el a HVG-nek Osváth Zsolt.

A Mandiner múlt hét csütörtökön beszámolt róla, hogy a pénteki tüntetést szervező VV Zsolti a fideszes szavazókat birkának tekinti, sőt odáig jutott Orbán Viktor halálával is viccelődött.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap szerint a szónokok egyike sem fogalmazott meg politikai követeléseket, sőt hangsúlyozták, hogy civilként lépnek színpadra, és kérték is, hogy a pártok és zászlóik maradjanak távol.

Ha azt hiszitek, a kormányt jöttem megdönteni, akkor csalódni fogtok”

– mondta VV Zsolti.

***

Nyitókép: YouTube

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. március 12. 22:17
Nem leszel politikus, mert böribe mész, szaros pedofil állat! Meg ne lássunk az utcán!
Ne szájalj
2024. február 26. 08:36
Nem tudjuk megoldani az ország összes baját. Ezzel nem is vadolt titeket senki, nem arrol vagytok hiresek, hogy van problema megoldo kepessegetek. Mi mar annak is orulnenk, ha egyet meg tudtatok volna oldani. Ha nincs igazam, akkor kerem a peldat.
Mindenhova
2024. február 23. 00:29
Nem a kormányt akarja megdönteni (hazudik) nem tudja megoldani az ország összes baját (a sajátját sem) csak kritizál és fenyegetőzik. Ezt bármelyik faluban bármelyik kutya meg tudja csinálni. Hangosan "kritizál", és "fenyegetőzik". A kerítés másik oldaláról. 90% másra nem is képes. Ahogy ez az entitás sem.
zavulon
2024. február 22. 22:56
Egy napot rászántam, az összes tudott fórumon rákérdeztem ki vagy mi ellen vagy mellett fog szólni a tüntetés. Senki, mondom senki nem adott értékelhető választ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!