Hatalmas a készültség: rendőrök lepték el Kispestet

2024. február 13. 15:43

Fegyveres ámokfutó tombolt a környéken.

2024. február 13. 15:43
null

Hatalmas rendőri készültségre lehetettek figyelmesek a XIX. kerület egyik kertvárosi részén, a Háromszék utca egyik családi háza előtt február 13-án, kedden. Az egyik házhoz egymás után érkeznek a rendőrautók, melyekből golyóálló mellényt viselő rendőrök mentek be az épületbe. 

A Metropol azt írja: a rendőrséget egy fegyverrel fenyegetőző középkorú férfi miatt riasztotta a házban élő asszony és annak édesanyja, aki megrettent az ámokfutó módjára hadonászó férfitól. Úgy tudni, hogy a rendőrök nagy erőkkel rohanták meg a házat, ahonnan először a férfit hozták ki, majd kimenekítették a két rettegő nőt (többek szerint pedig egy gyermeket is, aki szintén a házban volt az akció idején). Egyelőre nem tudni, hogy az eset során megsérült-e valaki.

Nyitókép: Metropol

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
augustus2-0
2024. február 13. 19:17
Ja. Ellepték. Kispestet.
Osztap_Bender
2024. február 13. 18:51 Szerkesztve
Uram Atyám! Ha már a "rendőrök" százan kihozták az egy szál "ámokfutót", akkor ki elől menekítették ki utána a két nőt és a gyereket? Saját maguk elől talán?
letsgobrandon-2
2024. február 13. 18:33
Hm ......szinte már tisztelem a magyar rendőröket. de tényleg
ghelmddfd
2024. február 13. 16:29
Hatalmas a készültség: rendőrök lepték el Kispestet Fegyveres ámokfutó tombolt a környéken. ------------ 1. A hatalom egy libernyák hang, dúrgerni kell, így vagy az an-on partikeltől nagy vagy ármány,az ár stumától. 2. Készül? Etimológia bizonylosza, ősmagyar a rejt, az ar-ra-re stumától, bereiten is, ez az ősmagyar. 3.Nem rendőrár, hanem libernyáksmasszer, dolga nem van az ar-ra-re stumával, a rendvel, a rációval. 4.Nem tombol, eredetileg dühembel, a düh-doh stumától. 5. A környék egy bullshit hang, ősmagyarul omtoal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!