Egyelőre nem túl sok embert érdekel a vasárnapi ellenzéki tüntetés

2024. február 22. 16:50

Pedig Gyurcsányék „Orbán pedofilhálózatát” szeretnék elsöpörni.

2024. február 22. 16:50

„Döntsenek az emberek az új köztársasági elnökről! Söpörjük ki Orbán pedofilhálózatát!” – olvasható a Demokratikus Koalíció, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd által vasárnapra, a Parlament elé szervezett tüntetés Facebook-eseményének  leírásában. Mint ismert, másnap február 26-án kezdődik az Országgyűlés tavaszi időszaka, amelyben Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak. 

Ezért fontos, hogy minél többen legyünk és nyomást gyakoroljunk a hatalomra!”

– írják a szervezők, akiknek céljuk, hogy megakadályozzák Orbán Viktort abban, hogy „olyan köztársasági elnököt juttasson az államfői székbe, aki pedofilsegítő bűnözőnek ad elnöki kegyelmet!”  A Facebook-esemény tanúsága szerint csütörtök délutánig alig négyezren jelezték a részvételi szándékukat, amelyből arra lehet következtetni, hogy az eseményen megjelenők száma várhatóan nagyságrendekkel alacsonyabb lesz, mint a pénteki Hősök terére szervezett influenszertüntetésen.

Ahogy korábban is megírtuk, a tüntetésen a Demokratikus Koalíció képviseletében Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a Momentum részéről Bedő Dávid az országgyűlési képviselő, az MSZP-től Kunhalmi Ágnes a társelnök, a Párbeszéd – ZÖLDEK oldaláról pedig Szabó Tímea társelnök szólal majd fel. A Fővárost Karácsony Gergely főpolgármester képviseli majd.

Nyitókép: Facebook


 

 

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. február 23. 12:58
Love is love, nemde?
hátakkor
2024. február 23. 12:56
Vasárnapra esőt mond. Ha eső nem lesz, tünci lesz. Ha lesz, nem lesz.
KBA98
2024. február 23. 11:00
Mikor fejezi be, vagy fejeztetik be vele? Nem normális, mindenkit fenyeget, holott ő és nem kedves családja a legnagyobb bűnöző!
Uztu
2024. február 23. 07:45
Túltolják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!