Defektet kapott a békési nő, rendőrök segítettek neki

2024. január 24. 15:40

„Jó tudni, hogy ilyen emberek vigyáznak ránk” – fogalmazott köszönőlevelében.

2024. január 24. 15:40

Defektet kapott autósnak segítettek a rendőrök Békés vármegyében. A nő köszönőlevelet küldött nekik – számolt be a police.hu.

„Nagyjából 15 perc kétségbeesés, várakozás, tehetetlenség, csalódottság után (mert ugye senki sem állt meg, senki meg nem kérdezte, hogy mi a baj, esetleg segíthet-e…) megláttam a fényt az alagút végén…. Őket” – idézte fel a történteket a szerencsétlenül járt sofőr levelében.

A Gyulai Rendőrkapitányság két rendőre Pilán Márkó Krisztián rendőrtörzsőrmester és Haba Szabolcs rendőrőrmester jártak arra éppen, természetesen megálltak, sőt, ki is cserélték a kereket. 

A nő háláját fejezte ki a két rendőr felé, akikről úgy fogalmazott, 

szívvel lélekkel végzik a munkájukat és embertársaikat nem hagyják bajban”. 

Leírta, hogy sajnos a fiatalemberek nevét nem tudja, de teljes szívéből köszöni a segítségüket. „Jó tudni, hogy ilyen emberek vigyáznak ránk!” – zárta a sorait.

A két rendőrnek Bede Sándor rendőrezredes, kapitányságvezető tolmácsolta az üzenetet és mindkettőjüket példaként állította a rendőrkapitányság állománya elé – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Donka Ferenc

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!