Párkapcsolati workshopot hirdetett Hodász András

2023. december 20. 13:35

Az egykori katolikus pap erről Instagram-oldalán adott hírt.

2023. december 20. 13:35

Hodász András, egykori katolikus pap, aki a nyár folyamán másságát is felvállalta, most arról számolt be Instagram-oldalán, hogy  párkapcsolati workshopot indít.

Mint fogalmazott, „ha volt valami, amit mindig is élvezettel csináltam papi életem során, és sok sikerélményem is volt benne, akkor az a jegyeseket házasságra felkészítő kurzus volt”.

„Éveken át csiszolgattam, tökéletesítettem a tematikát és a gyakorlatokat. 

Kommunikáció, intimitás, konfliktuskezelés és sok minden más került terítékre” 

– sorolta.

Majd bejelentette, hogy „most, amikor saját lábamra kell állnom, arra gondoltam, hogy miért ne csinálhatnám azt, amiben már gyakorlatom van. Meghirdetem tehát az első párkapcsolati workshopot”

Várja a jelentkezőket

„Ha szükségetek van egy kis minőségi időre, pár jó szempontra, vagy egyszerűen csak egy napra, amikor elvonulhattok a hétköznapok pörgése elől, akkor itt a helyetek. És te, aki még nem találtad ki a párodnak a karácsonyi ajándékot, itt a jó lehetőség” – olvasható a felhívásban.

Hodász András nemrég azzal került a reflektorfénybe, hogy létrehozott egy alapítványt, melynek célja az abúzusok megelőzése és az áldozatok megsegítése.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2023. december 20. 22:00
Ha buzi pár jön, zárt körű hármas tanácskozással tudja segíteni a problémamegoldást.
Nimril
2023. december 20. 20:44
Buziknak?
zerubabel
2023. december 20. 20:04
Ha a gátlástalan kóklerségnek és pofátlanságnak akadémiai doktori fokozata lenne, akkor azt örök tiszteletbeliként Hodásznak kellene adni. Nem mindennapi pályaív a mintakispap, egyetemi lelkész, bazilikai hótt konzervatív igehírdető, stb., barista, gyakorló homoszex kapcsolatban élő, majd "büdös a munka" hátsó gondolattal kb. 32500 HUF órabérrel házassági problémamegoldó. Akiknek a kezén átment ez az ember, mindenki vakarhatja a fejét, de ha én lennék a kormányváltás utánra előkészítő akárkije, most hogy Ferenc pápa jóváhagyott egy "mindenki úgy érti, ahogy akarja" kinyilatkoztatást, tajtékoznék a dühtől, hogy elszabadult hajóágyúként így elrontott mindent. Ha nyugton marad a fenekén, most a magyar kath. egyház jégtörő papjaként zsinórban áldhatná meg hasonszőrű polgártársait - természetesen egyenként - a pápai iránymutatás alapján. Ehelyet mit csinál? Ha beindul az üzlete, kb. 32500 HUF-os órabérre váltja a belefektetett sokéves kiképzést. De ez így is maga a Gondviselés.
support-2
2023. december 20. 18:43
Kelll a pénz, neki is meg kell élnie. Amit értek, de az lenne a jó és hiteles, ha az egynemű párokat hívná. Úgy látszik azokban a körökben, még vagy már nem nincs szükség a felkészítésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!