Miért az árufeltöltőket kérdezik meg? – így fakadt ki a demokrácián Pankotai Lili

2023. december 03. 22:05

Az aktivista szerint nem szükséges, hogy a falu végén bárki költségvetési kérdésekről mondja el a véleményét.

2023. december 03. 22:05

„Miért is kellenek a vendégmunkások?” – tette fel a nagyívű kérdést a Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorában Pankotai Lili. Az aktivista szerint azért van szükség külföldi munkaerő alkalmazására, mert a magyar fiatalok folyamatosan elhagyják az országot. Úgy látja, a kivándorlás jelensége nélkül ez a probléma csak 5-10 év múlva merült volna fel. 

Egy politikusnak nem kellene másról szólnia, mint a népképviseletről – hangoztatta Pankotai, aki azt várja el, hogy a pszichés szükségletek helyett a valódiak legyenek kielégítve. A gyermekvédelmi törvényt gumicsontnak nevezte és felháborodásának adott hangot, amiért „látszatdolgokkal van kiplakátolva az ország”. Úgy látja, a gyermekvédelmi rendszerből hiányzik a pénz és nem jelenik meg benne a prevenció, ami hiteltelenné teszi a kormány gyermekvédelmi kampányait. 

„A kispiricsi falu végén lévő árufeltöltőt kérdezik meg” költségvetési kérdésekről, osztotta meg demokratikus véleményét a nemzeti konzultáció aktuális kérdéseiről az aktivista, aki maga is csúszott már el költségvetési nagyságrendek banánhéjain. 

 

A teljes adást itt tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2023. december 08. 16:41
Egy szó mint száz - Pankotai Dili ....
Sulammit
2023. december 05. 22:05
Ez a kisbuta annyi butaságot összehordott, hogy nem lenne elég ezer karakter a cáfolatára. A lényeg, hogy téged megkérdezzenek, bár érdemben semmire sem tudsz válaszolni.
figyelő4322
2023. december 04. 21:31
Ha az ici-pici Lilikének és a futtatóinak az volt a szándéka, hogy az országban szinte MINDENKI megismerje a nevét... Akkor ezt el is érték. A kérdés csak ez: hogyan és hová tovább... Ha a Nyomentumba belenő ez a... Na jó, a KISSÉ visszamaradt fejlődésű palánta, mire felnő (már amennyire felnő) 😂. a csitri, sőt, mire egyik vezető lehet ott, addigra már a Nyomentumot szőröstől- bőröstől, Lilikéstől elnyeli a DeKa és Fletó meg az Árnyékszék Miniszterelnöke, Dobreva... Na, meg persze a feneketlen Moslék, vagyis addigra inkább ÁRNYÉKSZÉK, amiben akkorra csak a DeKa- geng marad a felszínen...! 😆 😂. 🤣
vandor-58
2023. december 04. 19:02
Valahol biztos igaza van
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!