Komjáthi Imre olyan komcsi dumát adott le, hogy a Lenin-kép is elmosolyodott a falon

2023. december 30. 12:57

Hiába a régi komcsi blöff, ezt már nem veszik be az emberek, de nem ám.

2023. december 30. 12:57
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A szocialista politikus ezúttal a következőket írta publicisztikájában:

»[…]  Milyen világban élünk? A magát nemzetinek nevező kormány a teljes államapparátussal kiszolgálja a kínai nagytőke érdekeit. Pedig a kapitalista kizsákmányolás mintaprojektje az, amit az akkumulátorgyárak kapcsán látunk. […]  Meddig lehet kizsákmányolni a magyar dolgozót? […] Apránként, lépésről lépésre számolják fel a munkavállalóknak járó védelmet. Ez lesz tehát a szép, új világ. A főispánok már megvannak, most pedig a kormány a cselédséget is előállítja számukra.«

A tisztánlátás végett: a szociknál az a helyzet, hogy Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre személyében olyan politikusokat sikerült társelnököknek megválasztani – érdemi kihívók hiányában –, akik több alkalommal lejáratták már magukat és pártjukat is, majd beálltak a szankciós lépéseket támogatók táborába. A magyar kormány ezzel szemben mindent megtett és megtesz azért, hogy az elhibázott brüsszeli szankciós politikának az árát ne a magyar emberek fizessék meg.

Úgyhogy Komjáthi elvtárs, ennyit arról, hogy valójában ki is áll a nép pártján. Hiába a régi komcsi blöff, ezt már nem veszik be az emberek, de nem ám!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: képernyőfelvétel 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2024. január 04. 15:37
A magyar Tuskó Hopkins hátországi kommunista dumáját, már csak a hülyék veszik be! A munkások és parasztok uralmára hivatkozva rabolták ki a munkásokat és a parasztokat 45+ 12 évig! Takarodjatok a történelem trágyadombjára, ott bűzölögjetek a teljes enyészetig!
harcimarci-9-9
2024. január 03. 06:48
Pár kérdésem van az elvtárshoz: --- Miért nem szavaz rájuk a magyarok többsége? ---- Miért nem szavaz rájuk a munkavállalók többsége? --- Miért nem szavaz rájuk azok többsége, akik már dolgozó felnőttek voltak a szocializmusban? - Miért nem szavaz rájuk a nyugdíjasok (2,5 millió) többsége, akik életük nagy részét a szocializmusban élték és dolgozták le?
harcimarci-9-9
2024. január 03. 06:41
Főispánság - cselédség? Jobban kellett volna figyelni töriórán.
Lajoss
2024. január 01. 13:21
A Fidesznél nagyobb kommunista blöff nem létezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!