Hiába várták Karácsony Gergelyt pénteken, nem tartott Kunhalmi Ágnessel a koszorúzásra (Videó)

2023. december 01. 21:15

Az MSZP társelnöke nem tudta megmondani, hol lehet a főpolgármester.

2023. december 01. 21:15
null

Másfél évszázaddal ezelőtt, 1873. november 17-én jött létre Buda, Pest és Óbuda egyesítésével Budapest – a jubileum alkalmából Budapest 150 címmel rendezvénysorozatot szervezett a főváros – idézte fel pénteki cikkében a Boon.

Mint a lap tájékoztat: „a programokhoz Miskolc is csatlakozott annak apropóján, hogy 1849. június 24-én az a Szemere Bertalan adott ki miniszterelnökként rendeletet Pest, Buda és Óbuda egyesítéséről, aki nemcsak életében kötődött ezer szállal Miskolchoz, hanem végakaratának megfelelően hamvai ma is az avasi műemléktemetőben nyugszanak”.

A portál szerint „pénteken egy konferenciát tartottak Miskolcon a jubileumi alkalomhoz kapcsolódva. Az eseményen Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is részt vett, aki arról beszélt, hogy Szemere Bertalannak fontos szerepe volt Budapest egyesítésénél”. Veres Pál, Miskolc polgármestere a két város közötti jó viszonyt emelte ki beszédében – teszik hozzá.

A rendezvény végén közösen koszorúzta volna meg Veres Pál és Karácsony Gergely Szemere Bertalan szobrát a belvárosban, azonban erre nem került sor, mert időközben a miskolci városvezető és a főpolgármester is eltűnt, akik a sajtó információi szerint később koszorúzták meg a szobrot – mutat rá a Boon.

Hiába várták tehát Karácsony Gergelyt pénteken, egy internetre felkerült videó tanulsága szerint a főpolgármester nem tartott Kunhalmi Ágnessel és Veres Pállal, Miskolc polgármesterével egy miskolci koszorúzáson. Erről egy újságíró Kunhalmi Ágnest is megkérdezte, aki nem igazán tudta megmondani, hol lehet a főpolgármester.

Mutatjuk az említett felvételt:

A Boon teljes cikkét a témában ide kattintva olvashatja!

***

Nyitókép: Peter Kohalmi / AFP

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Medici
2023. december 02. 13:16
Hová tűnt Karácsony Gergely? Hát eltűnt mint a Hill. Ő is egy démon!
Dunhill67
2023. december 02. 12:38
hideg volt,na...főleg ott Miskolcon...nyilván a szolgálati kocsijában kakaózott....a buszsávban araszolva
jooeee
2023. december 02. 11:54
Nyilván nem ment, mert ő délelőtt még szunyókál.
Perczel Éva
2023. december 02. 11:15
Így legalább Szemere Bertalan jó hírét nem mocskolta be a Lánchíd gyilkos, Pesti út halálosztó Karácsony Grincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!