Babakocsival akart átmenni a zebrán, de jött egy őrült autós és majdnem tragédia lett a vége (Videó)

2023. december 02. 17:30

„Elsodorta a gyerek lábát, és a babakocsi oldalát is az autó lökhárítója” – írta a felvétel beküldője.

2023. december 02. 17:30

Félelmetes felvételt osztott meg a Budapesti Autósok Közössége, amelyen azt látni, amint a XVIII. kerületben egy zebrán áthaladva próbál meg egy nő a gyermekével áthaladni a babakocsit tolva. Az egyik sávba átengedték őket, a másikban azonban még csak nem is lassított a sofőr.

Elsodorta a gyerek lábát, és a babakocsi oldalát is a lökhárítója”

 – írta a felvétel beküldője.

Kiderült, hogy a videót megkapták a rendőrök, akik jegyzőkönyvet vettek fel és cserbenhagyás miatt indítottak eljárást a sofőr ellen. A szakemberek szerint 40 centin múlt a gyermek élete.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. december 07. 10:53
Ninini 2023. december 02. 18:34 A jogosítványát örökre elvenni, azért, mert meg sem állt. .. Irígykedsz, mert neked nincs olyanod, mi, nini? Ha vezettél volna már ilyen körülmények között, akkor a faszodat hamarabb levágnád, minthogy ilyet mondj!
orokkuruc-2
2023. december 07. 10:49
a hülye szukája majdnem a kölkén mutatta meg a Darwin díj jogosságát! Akinek van szeme látja, hogy még VÉLETLENÜL SEM NÉZ JOBBRA a majom! És utána még nekiáll a forgalmas út közepén igazgatni a kölköt! Na őt kéne úgy rendesen megszorongatni, az ilyen közlekedjen kizárólag nappal, lámpás átjáróban!
Pusikas
2023. december 06. 15:49
Aki nem képes észlelni egy gyalogost a kijelölt gyalogosátkelőhelyen nem való volán mögé ,a többi csak maszlag.
Pusikas
2023. december 04. 08:42
Jajjajaajj ,itt majdnem mindenki az anya feleősségén rugózik, az autósén szinte senki. Persze figyelhetett volna jobban, de ez másodlagos Csak jelzem ,amit a sofőr csinált az BŰNCSELEKMÉNY ennyi! Nincs kedvem i diótákkal tovább vitázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!