A magyar származású Pécsi Antónia képviselte Ukrajnát a Miss Europe Continental szépségversenyen

2023. december 21. 15:48

A 21 éves versenyző a rivnei és kijevi egyetemeken tanul pszichológiát és jogot.

2023. december 21. 15:48

A jánosi születésű Pécsi Antónia képviselte Ukrajnát az idén november végén megrendezett Miss Europe Continental nápolyi nemzetközi megmérettetésen – számolt be a Kárpátalja. A lap szerint Antónia 21 éves, a rivnei és kijevi egyetemeken tanul pszichológiát és jogot. Több nyelven is folyékonyan beszél: angolul, németül, ukránul, románul, de a szláv nyelvekkel sem gyűlik meg a baja. 

Szabadidejében pszichológiai könyveket olvas, és ha van lehetősége, akkor minél többet utazik. 

Elmondása szerint nagyon élvezte az esemény minden percét, és életre szóló élményben volt része az Olaszországban eltöltött idő alatt. Antónia a jövőben szeretne modellkedéssel is foglalkozni a pszichológia mellett.

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JonnyB
2023. december 22. 10:36
Nem is tudom. Kicsit túl sok rajta a smink ... ... amit én speciel betiltanék a szépségversenyeken. Aki szép, az smink nélkül is szép (ilyen fiatalon mindenképp).
2023. december 22. 07:08 Szerkesztve
123
Spiritmonger
2023. december 22. 00:58
Van, akinek csak megszületni nehéz, miután kihúzta a nyertes szelvényt a genetikai lottón. Nagyon szép lány, akár ukrán, akár magyar.
Ehetős Odó
2023. december 21. 22:34
Pöcse van? Mert anélkül esélytelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!