Máig mi vagyunk a legbiztonságosabb és legstabilabb ország egész Európában

2023. október 23. 17:29

Mi jut erről eszembe? Egy szó: érték.

2023. október 23. 17:29
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

„Mai napig Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol 33 év alatt egyszer sem kellett előrehozott választást tartani, s máig mi vagyunk a legbiztonságosabb és legstabilabb ország egész Európában – így fogalmazott a miniszterelnök Veszprémben.

Mi jut erről eszembe? Egy szó: érték.

Ebben a változó korban, ahol terroristák járkálnak ki-be Európa határain, ahol egymás után jönnek a válságok, a politikai stabilitás érték. Érték az állampolgároknak, a befektetőknek és érték, akik a stabilitásban és a rendben hisznek. Magyarországon cselekvőképesség van, és nem európai értéknek hazudott meddő és értelmetlen vitatkozgatások. Természetesen, a valódi vita fontos, de amikor belső árulók és külső ellenségek ólálkodnak Európa körül, akkor a stabil erőre van szükségünk.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Woof
2023. október 24. 18:55
Szerintem Svájc stabilabb
lesmiserables
2023. október 24. 10:58
A napi cigánykésléseket vidéken leszámítva.... Húzd ki a fejed az agglomerációból és Budapestből...
Csakislovacska
2023. október 24. 08:16
Kedves Bence,ez az írás így netto agitációs propaganda. Nem,nem vagyunk leg-leg ország! Végtelen mennyiségű a teendők és a javítani való dolgok száma,emellett számtalan kedvezőtlen és rossz irányú folyamat zajlik itthon is nap mint nap. Legyünk az agitprop helyett őszinték,szorgalmasak,lelkiismeretesek,következetesek és kitartóak! Többre visszük így,mint az önimádattal…
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. október 24. 04:56
Csak nem a magyaroknak. Nekünk a cigó terror jut
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!