Márki-Zay neve is előkerült a vásárhelyi nyugdíjasházban elhunyt férfi kapcsán

2023. szeptember 07. 11:33

Kiderült, hogy napokig feküdt holtan egy 94 éves férfi a hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Lakóparkban.

2023. szeptember 07. 11:33

Kiderült, hogy napokig feküdt holtan egy 94 éves férfi a hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Lakóparkban. Ezt azonban senki nem vette észre. A Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete közleményben követeli az ügy azonnali kivizsgálását – írta meg a Délmagyar.

„Napokig feküdt holtan egy idős ember az egykor szebb napokat látott Nyugdíjas Lakóparkban, úgy, hogy a város által üzemeltetett intézményben ez senkinek nem tűnt fel.

Márki-Zay Péter az eset kapcsán azonban ismét sunnyog,

próbál kibúvót keresni a felelősség alól és hárít. Ha a bukott polgármester a városával foglalkozna és nem országos pártpolitikai ügyekkel, akkor talán az ilyen esetek is elkerülhetőek lennének. Az évek óta zajló hozzá nem értés, a városházán lévő fejetlenség ahhoz vezetett, hogy mára Hódmezővásárhely szinte csak ilyen hírekkel kerül be az országos sajtóba. Méltatlannak és felháborítónak tartjuk a Nyugdíjas Lakóparkban történteket. Azonnali kivizsgálásra és a felelősök megnevezésére szólítjuk fel az illetékeseket! A családnak őszinte részvétünket fejezzük ki” – írták a közleményben.

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marlyin
2023. szeptember 07. 12:48
Hülyeség. Nem idősotthon. Talán utána kellene nézni. Ilyen helyen nem gondoznak mindenkit!
Agricola
2023. szeptember 07. 12:41
Ez az esemény arra utal, hogy a Nyugdíjas Lakópark, a város által üzemeltetett intézmény nem rendeltetésének megfelelően működik. Napokig rá sem néztek az idős emberre. Akár éhen/szomjan is halhatott a gondozók hanyagsága miatt!
istvanpeter
2023. szeptember 07. 11:48
Mindez egy felesleges hisztériakeltés és halottgyalázás, mert egyébként senki semmilyen sérelmet sem szenvedett el. A politikusok egy szegény állampolgár hullája nélkül is, úgy mocskolhatják egymást, ahogyan csak akarják.
Zokni
2023. szeptember 07. 11:43
Meg a Sorosé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!