Kunhalmi Ágnes: Az ellenzéknek példát kéne vennie a Fideszről

2023. szeptember 29. 11:53

„Az egyetlen és utolsó párt az országban, amely legyőzte már a Fideszt, az az MSZP” – hangsúlyozta az MSZP-társelnöke.

2023. szeptember 29. 11:53

Kunhalmi Ágnes MSZP-társelnök a Magyar Szocialista Párt terveiről beszélt a szerdai miskolci Jóléti Magyarország fórumon, olvasható az mszp.hu-n. A politikus kiemelte, Miskolc egy nagyon erős bástya a Fidesszel szemben, hasonlóan Szombathelyhez, Szegedhez és Budapesthez. Szerinte nem szabad lenézni a kormánypártok erejét és az ellenzéki pártoknak „szóba kellene állniuk” egymással két választás között is, nem csak közvetlenül a választások előtt.

Kunhalmi aláhúzta, jelenleg egyik ellenzéki pártnak sincs abszolút többsége. „Nincs olyan, amely önmagában képes lenne a centrális erőteret betölteni, ezt fel kell ismernie minden ellenzéki pártnak.” Arról is beszélt, hogy a kormánypárt minden Fideszt támogatót magába foglal. „Az olyan radikálisokat is, mint Bayer Zsolt, és az olyan, európai gondolkodásúakat is, mint Navracsics Tibor.”

Erről kellene példát venni, hiszen míg az ellenzékiek a legapróbb nézeteltéréseken is ölre mennek, addig a kormánypárt minden egyes Fidesz szavazót magába foglal

 – fogalmazott Kunhalmi.

„Az egyetlen és utolsó párt az országban, amely legyőzte már a Fideszt, az az MSZP” – zárta gondolatait Kunhalmi Ágnes.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. szeptember 29. 16:53
Ágnes ,mikor még nem tudtam a neved.
adrás
2023. szeptember 29. 16:20
Mit lehet várni ettől a vigyorgó ajtókidöntő diszkó királynőtől,jelszava mindent a hatalomért.
Ehetős Odó
2023. szeptember 29. 16:09
Hogy küszködnek, hehe.
need-info
2023. szeptember 29. 14:09
Csak egy fakanál kell neki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!