„Bocs” – integette a sofőr, miután őrült módon szalagkorlátnak szorította a belső sávban közlekedőt

2023. szeptember 20. 11:30

A jármű keresztbefordult, majd a külső sáv szélén állt meg a menetiránnyal szemben.

2023. szeptember 20. 11:30

A Budapesti Autósok olvasója egy döbbenetes felvételt közölt arról, hogy mi történt az M0-son, kedden kora délután. A felvételen az látszik, hogy a külső sávból vágott be egy Ford a kisáruszállító elé, aminek sofőrje megijedt, majd hirtelen balra kormányzott.

Ennek az lett a következménye, hogy majdnem a szalagkorlátnak csapódott.

Ezt követően elveszítette uralmát a gépjármű felett, ami keresztbe fordult, majd a külső sáv szélén állt meg a menetiránnyal szemben.

A balesetet kiváltó Ford sofőrje szemrebbenés nélkül továbbhajtott.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai__
2023. szeptember 20. 13:59
Értem én, hogy nagy a bunkósság. Persze ilyenkor meg kellene állni. De, és ezt a tapasztalt sofőröktől kérdezem, hogyan? A nagy forgalomban nem az a biztosabb, ha továbbhaladok? Vagy később húzódjak le? Nem sok értelme már. Álljak le a legközelebbi pihenőnél, és adjam fel magam? (Talán ez a leghelyesebb, de kérdezem.) Szóval ilyenkor, ha csak figyelmetlenségből voltam bunkó, mi a helyes?
123321
2023. szeptember 20. 12:56
meg kell fékezni az őrült autósokat.
need-info
2023. szeptember 20. 12:46
Azonnal elvenni a jogsiját úgy mondjuk egy 5 évre és közmunkára ítélni. Talán kevesebb ilyen lesz a több kamerásnak köszönhetően.
N.N.
2023. szeptember 20. 12:01
Rutinos autópályások pontosan tudják, hogy a felhajtóból az autók egy része - különösen bizonyos típusok - általában merőlegesen húznak be a belső sávba, hogy a 160-as menettempót felvegyék. Azért remélem, ilyenkor megy a büntetőfeljelentés is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!