Nem zavarta őket sem a záróvonal, sem a buszsáv – újabb erős videót tett ki a rendőrség

2023. augusztus 16. 15:33

A videóban szereplő autósok nem tisztelték a KRESZ-t, meg is lett az eredménye.

2023. augusztus 16. 15:33
null

Rövid videót tett közzé a rendőrség a YouTube-oldalán, melyen bemutatták, hogy a II. kerületben, mennyire nem tisztelik egyes sofőrök a KRESZ-szabályokat. Voltak, akik a záróvonalat lépték át, más elsőbbséget nem adott, egy másik autós pedig az indexet felejtette el bekapcsolni a sávváltás előtt. 

A hatóság emberei civil autóból követték az eseményeket, és mikor szükséges lett, bekapcsolták a szirénát és intézkedtek a renitens sofőrökkel szemben.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. augusztus 28. 14:59
Sajnos muszáj már mindent bevetni, ezt a kamerán élvezkedő vamzerkedést is (tudom hogy ezek rendőrök, de sok eljárás indul civil felvételek alapján is). Bármilyen undorító ez a megfigyelési módszer, egyszerűen mayhem van az utakon, az eddigi 1% pofátlankodó ma már kb. 10-15% lett, és nem csak pofátlankodnak hanem még ŐK FENYÍTENEK HA RÁ MERSZ DUDÁLNI! Sajnálom, ennek véget kell vetni, minél előbb annál jobb. Persze mindennek nagy ára van, nyilván ez megfigyelősdi a (maradék) szabadságérzetet fogja tovább erodálni, sajnos annak is, aki meggyőződéses szabálykövető sofőr. :/
kislaci-2
2023. augusztus 16. 20:23
jááj
bodrigyuri
2023. augusztus 16. 20:23
A indexet csak a bunkók hadználják.
Uff-uff
2023. augusztus 16. 17:56
Kb 40 éve vezetek, azt látom, hogy nincs rend az utakon, a helyzet egyre rosszabb, a büntetés nem visszatartó erejű. Nem az ilyen kisebb szabálytalanság a fő gond, hanem a sok 100 lóerős autó tulajdonosok erőfitogtatása. A közút nem Hungaroring. A megemelt bírságot ők röhögve kifizetik. Tessék elkobozni átmenetileg vagy visszaesés esetén végleg a járművüket. Akkor majd lesz rend, és kevesebb halott az utakon. Egy gombamérgezéses halál mekkora szenzáció egy évben egyszer , de az meg természetes, hogy hetente többen meghalnak közlekedési balesetben ? Az nem is probléma ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!