Nyomoz a rendőrség a Gálvölgyi Jánoshoz kihívott mentő ügyében

2023. május 12. 20:29

Az OMSZ vizsgálatából kiderült, hogy hibázott a segélyhívást fogadó mentésirányító.

2023. május 12. 20:29
null

Ahogy korábban a mandiner is beszámolt róla, az Országos Mentőszolgálat pénteken közleményt adott ki, amelyben leírták, kivizsgálták, hogy miért nem érkezett ki időben a mentő a Gálvölgyi Jánoshoz.

A vizsgálat rámutatott, hogy a segélyhívást fogadó mentésirányító rosszul döntött, amikor a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet nem az életveszélyes kategóriába sorolta, ennek következtében nem történt meg a rendelkezésre álló és riasztható rohamkocsi azonnali kiküldése.

Az eset kapcsán a Magyar Nemzet felkereste a rendőrséget, és kiderítette, hogy

„foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen Gálvölgyi János rosszulléte ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).”

Nyitókép: MTVA / Hagyaték: Keleti Éva 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
H3r1
2023. május 14. 07:13
Al3kosz még nem reagált? kivárom
lemez
2023. május 13. 13:28
Sántit az egész történet.Először a család a felelős.A facebookon elmondják mit nem tettek 24 óra alatt.A felesége nézte hogy nem jól van? Ittt valami nagyon bűzlik.A rendőrségnek először a családdal kell foglalkóznia elhanyagolták a beteget.Vidékról hivni mentőt mikor ott a család.Nem értem.
rókabácsi
2023. május 13. 11:28
és feri ellen mikor? majd ha újra elkúrja?
barnabibambi
2023. május 13. 09:59
2023 Magyarország: Az állami EÜ lerombolva szétcincálva,A közigazgatás a TB lerombolva majdnem működés képtelen,Az APEH még valamennyire működik, Az oktatás állami része normális működésre képtelen,A diplomások elleni kormány offenzíva szinte mindenütt óriási katasztrófát okoz,A gazdaság főleg a húzó ágazatokba példa az építőipar leblokkolt.Példátlan méretű az infláció.Az EU támogatások befagyasztva és ennek egyenes következménye lehet a hiperinfláció.Nos magyarok még mindig hisztek Orbán bandájának?Megjegyzem hogy a mentőszolgálat már sokadik esetbe hihetetlen hibákat követ el azaz az életmentés már nem igazán opció náluk.Az a védekezésük hogy a bejelentő nincs tisztába a beteg állapotával és nem jól im,formálja őket az rossz kifogás mert a hozzátartozók a bejelentők szinte kivétel nélkül nem rendelkeznek orvosi végzettséggel.De nem régibe orvos volt a bejelentő és még is 1 órát késtek a mentők akik egy saroknyira voltak a betegtől.Nos lefejezni a közvetlenül a hibázókat nem lehet mert erre utasították őket.Tehát a bűnösöket előállítani és bíróság elé állítani még ha a belügyér a hibás akkor is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!