Megvan az anyja annak a kisgyermeknek, akit holtan találtak egy csomagtartóban Nyíregyházán

2023. április 16. 16:42

Az 17 éves szülő egy nyírségi anyaotthonban él legkisebb gyermekével.

2023. április 16. 16:42
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, szombaton reggel Nyíregyházán egy két év körüli halott és egy egy év körüli sérült kisgyermeket találtak egy autó csomagtartójában. A kocsival egy férfi és egy nő parkolt le a helyi rendőrség mellett,

majd besétáltak és szóltak, hogy az autóban egy halott kisgyerek van.

Az RTL Híradó friss értesülései szerint a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki fiatal, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. Úgy tudják, hogy másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták meg a rendőrkapitányság előtt. 

Nyitókép: Police.hu

Összesen 432 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messzeszippi
2023. április 17. 10:18
Erről az ügyről rohadtul kevés az infó. Tulahdonképpen kik vitték be a gyerekeket a rendőrségre? Rokonok? Egy ismeretlen nem lehetett, aki az útszélen megtalálta a gyerekeket. Ismertlen ember rendőrt, mentőt hív, ha sérültet talál, nem teszi a csomagtartóba. A cikk azt írja: "másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták meg a rendőrkapitányság előtt. " Tehát ez a két szerencsétlen gyerek nem az anyaotthonban volt, hanem állami intézetben, onnan kerültek ki. Elszöktek? Elrabolták őket? Kirakták a gondozók? A kétévesről még elképzelhető, hogy az anyja után akart menni, elszökött, de a kicsi nem. Nagyon, nagyon kevés az információ. Ez egy iszonyatos, groteszk bűntett! Ez az egy biztos. :-(
Welszibard
2023. április 16. 21:34
T. Mandiner Szerkesztő! Javítsanak legyenek szívesen a programozói algrotmuson, hogy szó szerint ugyanaz a komment ugyanazon nickname alatt ("Antal József") ne ismétlődhessen meg 300-szor. Elég egyszer, ne többször. Mi ez, ha nem túlterheléses támadás?!
Nori70
2023. április 16. 20:32
Nincs itt valami moderacio? Nem tartalmira gondolok, hanem arra, ha valaki azonos tartalmú szövegeket tesz be sokszorosan. Használhatatlanná teszi a kommentfolyamot.
Dugin
2023. április 16. 19:12
Mondjuk ha már gyerekvédelem, nem kellene hatóságilag megakadályozni az ilyet, oké 14 évesen teherbe esett, de ez normális? Tényleg vannak falvak, amik elestek, csak cigány csak segélyekből tengődnek. 20 év múlva ki fogja eltartani őket, lopni se lesz már kitől és mit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!