Az M1-esen történt tömegbaleset után az Időképen már a porviharokat is követni lehet

2023. március 13. 17:15

Komoly fejlesztést jelentett be az egyik legnépszerűbb időjárással foglalkozó portál.

2023. március 13. 17:15
null

Az Időkép szerint nemsokára a porviharok is észlelhetővé válnak rendszerükben és valós időben meg is jelennek majd élő térképeiken. A portál tájékoztatása szerint az észlelési lehetőség weboldalukon keresztül már elérhető, de nemsokára applikációjukban is elérhető lesz.

Addig is az észleléshez fűzött „porvihar” hozzászólással tudjátok jelenteni, ha ilyen jelenséget tapasztaltok!”

– tették közzé.

Szombaton pont egy porvihar miatt történt az ország egyik legsúlyosabb közlekedési balesete, amelyben 42 jármű volt érintett, 19 teljesen kiégett. A tömegbalesetben egy ember halt meg, 39-en megsérültek. 

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diodoro
2023. március 14. 11:37
"Hamarosan a porviharok is észlelhetővé válnak rendszerünkben és valós időben meg is jelennek majd élő térképeinken. " Kurva jó! Vezetés közben időkép... nagyobb balesetveszély mint maga a porvihar
DINO54
2023. március 13. 20:16
Ángyán egy sértődött buta fasz! Ezért nem kellett.
budapesti
2023. március 13. 18:48
Fog kelleni megint szerdán. Újra szélvihart jelez előre a meteorológia, de azért - az ünnepre is tekintettel - megint a fél ország ott fog száguldani az autópályán maximális sebességgel, követési távolságot be nem tartva...
Bell & Sebastian
2023. március 13. 17:38
Szoktak lenni olyan nagy elektromos táblák, amire kiírják a veszélyt és sebességhatárt, ha csökkentik. No meg a navigáción is bármit meg lehet jeleníteni. Hacsak nem szarják le az egészet, fizess paraszt, mi majd elköltjük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!