„Ki kér golyót a fejébe?” – elképesztő videón egy hazai éttermi fegyveres balhé

2022. november 03. 11:59

Egy 33 éves férfi duplacsövű puskát nyomott több ember arcába egy keszthelyi étteremben, miközben üvöltve kérdezte őket, kérnek-e golyót a fejükbe.

2022. november 03. 11:59
null

Elképesztő jelenetsornak lehettek szemtanúi és megélői egy keszthelyi étteremben, ahogy egy 33 éves férfi egy lőfegyver utánzatú, gumilövedékes puskával rontott be. Az eset még tavaly szeptemberben történt, amikoris a férfi a teraszon áthaladva folyamatosan fennhangon kiabálta a vendégeknek, hogy:

A beszámolók szerint a férfi a felszolgálók többszöri felszólítására sem hagyta abba a fenyegetőzést, sőt odalépett az egyik vendéghez, majd a kezében tartott puska csövét a férfi homlokához szorítva felemelt hangon kérdezte, hogy „Kérsz egy golyót a fejedbe?”, majd pár másodperc múlva ment is tovább. A sokkhatás alá került vendégek moccanni sem mertek, csak egy távolabb ülő kisgyerekes anyuka igyekezett elmenekülni a teraszról.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével vádolt férfire.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2022. november 03. 15:12
És akkor megy a csodálkozás, amikor egyesek önbíráskodásra ragadtatják magukat. Lehetett volna éles fegyver is, miből kellett volna tudnia az étterem vendégeinek, hogy nem igazi? Fegyveresen elkövetett garázdaságért a felfüggesztett minimum viccnek tűnik, vagy inkább arrogáns provokációnak az ügyészség részéről.
dave
2022. november 03. 14:34
Felfüggesztett? Nem 17 év?
Gyugyesz
2022. november 03. 14:22
Ezt egy valamirevaló bíró eddig hívhatta volna 'stílusparódiának', de egy kellően érzékenyített bíró már csak úgy: a vádlott PSP-zett egyet. (Personal Slam Poetry) Vajon mit akar kifejezni ez a szegény ember ezzel a performansszal?
masikhozzaszolo
2022. november 03. 13:22
Nyilván ez nem bűn. Nem gyújtotta fel a lábtörlőt. Budaházy, na az aztán bűn lenne, ha ő volna! A bíró ítélethirdetés előtt lelőtte volna. És utána lepapírozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!