Horrorbaleset történt a XVII. kerületben

2022. november 22. 10:48

Két busz ütközött össze a Helikopter úton.

2022. november 22. 10:48
null

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két busz 2022. november 22-én 7 óra körül Budapest XVII. kerület, Helikopter út 22. szám előtt – adta hírül a Police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés is történt.

A balesettel érintett járművek miatt forgalmi akadály alakulhat ki, az érintett útszakaszt ideiglenesen mindkét irányban lezárták, a forgalmat a Szilárd utca és Martinovics utcára terelik. A járművezetőknek torlódásra kell számítani – tette hozzá a rendőrség.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AyaHunasca
2022. november 25. 15:57
Kormány közeli források szerint Karácsony Gergely önkezével lökte egymásba a 2 buszt. Ezektől a lipsiktől minden kitelik. A minap épp Németországban jártam. Sétálok, sétálok és egyszercsak átműtöttek. Egy szempillantás alatt történt. Hihetetlen hogy egy pillanatra nincs felettem Isten (Orbán Viktor a szerk.) vigyázó szeme és átműtenek nővé.
Horst_Tappert
2022. november 22. 16:07
A horror az lenne, ha két helikopter ütközne a Busz utcában.
satman11
2022. november 22. 15:39
Totalcar: "A Totalcar.hu értesülései szerint az egyik busz vezetője szándékosan kormányozta neki a járművét a másik busznak, mivel észlelte, hogy annak sofőrje vélhetően rosszul lett, a kormányra van borulva, a busz pedig közben halad. Ezért döntött úgy, hogy a nagyobb tragédia elkerülése végett a saját buszával állja útját a másiknak."
satman11
2022. november 22. 15:23
Az egyik busz vezetője észrevette, hogy a másik sávban vele szemben közlekedő busz vezetője (kollégája) nem néz előre, rábukva tehetetlenül feküdt a kormányon és így közeledett. Gyors döntéssel (nem nagy sebességgel) szembe ment vele és egy közepes ütközéssel megállásra kényszerítette. A vezető fülké sérüléséből látszik, hogy nem vol nagy csatt, csak a hirtelen fékezés okozott az utasok között sérüléseket. A busz vezetője egy hős...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!