Schmuck Andor: Már most kérők tömkelege tart igényt rám!

2022. augusztus 23. 09:55

Schmuck azt nyilatkozta, hogy abbahagyja a barátnőkeresést.

2022. augusztus 23. 09:55
null

Augusztus 20-án adta közhírré Schmuck Andor, hogy véget ért a legutóbbi kapcsolata, a Magyar népmesék stílusában, de angol szójátékkal. A szakítós posztja kapcsán adott egy rövid nyilatkozatot a politikus. Schmuck elmondta, hogy szomorú, hogy újra szingli lett, de csüggedni nem fog.

„Egyszer egy jósnő azt mondta nekem, hogy 2022 lesz az az év, amikor megtalálom majd életem szerelmét. Megkezdtem újra a szingli létemet, de egy biztos: abbahagyom a barátnőkeresést. Itt az idő, hogy teljes erőmmel a feleségkeresésbe fogjak. A harmadik feleségem lesz a remény diadala a tapasztalatok felett. Most, hogy végigszámolom, még szerencsére van bő 4 hónapom, hogy rám találjon a beígért igaz szerelem” – mondta Schmuck.

Hozzátette, 

Ettől független, hogy „a folyamatot elősegítse”, több párkereső oldalra is regisztrált: „Mindenki számára nyitva áll a lehetőség. Nagyon nagy a válogatás a részemről, mert szeretném megtalálni a társamat, és úgy érzem, nem tehetem meg azt, hogy csak a semmiből kiragadok egy valakit. Hiszek abban, hogy most tényleg sikerülni fog megtalálni az élet nagy szerelmét.”

Nyitókép: Schmuck Andor Facebook-oldala

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. augusztus 27. 06:19
Pfujj, nagyon gusztustalan, nyálas figura, bottal sem piszkálnám meg.
foldizs
2022. augusztus 23. 22:38
Bayer Zsolt, alighanem!
DonCiccio
2022. augusztus 23. 21:13
Az a karkötő vagy mi a csuklóján az valami csoda
amca
2022. augusztus 23. 16:50
Nem rád ,kóbikám ,a lóvédra... Micsoda a Különbség..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!