Dopeman Fluor Tominak: Hátrább az agarakkal

2022. augusztus 19. 14:23

„Először tessék kisöpörni a saját házunk tájékán” – üzente Fluornak a rapper.

2022. augusztus 19. 14:23
null

Fluor Tomi Twitter-oldalán üzent Tóth Gabinak, mint fogalmazott. „ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.”

A Rolex-ügyet Dopeman sem hagyta szó nélkül, aki pénteki videójában először is a házmester-tempót kérte számon Fluor Tomin. 

Hátrább az agarakkal. Értem, hogy imádunk ítélkezni, de először tessék kisöpörni a saját házunk tájékán, és utána lehet okoskodni mások ügyében”

– fogalmazott Dopeman, aki azzal folytatta, hogy „akinél minden rendben van, az nem fog okoskodni”. „Ha minden rendben van, pont le fogod szarni, hány milliós órája van a Tóth Gabinak” – mondta. 

A teljes videót megtekintheti itt: 

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. augusztus 24. 10:46
Fluor Tomika egy senki. A drogos, bunkó, alkoholisták körében úszik, és azt hiszi valaki! Tomika! Dolgozz, amit kapsz becsüld meg és lesz neked is. Ha pedig csak ilyen szarra vagy képes amit csinálsz, ne csodálkozz, hogy nincs, és ne irigykedj. Bár irigykedj. Jó látni amikor a bunkókat eszi a fene. Szerencsétlen nyomorék.
amca
2022. augusztus 20. 14:52
Flúor Tomi nevű agydaganat. Ne ,félj a daganat csak nőni fog. Nyugi prlikám, ez nem betegség, az irigység,ez a prliság maga.
illatosítotthegyilevegő
2022. augusztus 20. 10:02
Kritizálhatja a Tóth Gabit, kit érdekel... Viszont először saját magát kéne kritizálnia, amikor 35 évesen "játssza" a 15 évest, és ez jól láthatóan nem csak a látszat, hanem ez valóban ő. Na először ezt kéne kritizálnia. Így már az első lépését eljátssza annak, hogy komolyan lehessen venni...
Bájron
2022. augusztus 20. 06:59
Ki a fasz ez a takony,tán fasszopó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!